ALBANCI MI PRETE VEŠANJEM: Poznati srpski voditelj U STRAHU! HOĆE DA GA KOLJU zbog podrške SRBIMA NA KOSOVU!
Foto: Filip Plavčić, Dado Đilas, Ilustracija

UŽAS!!!

ALBANCI MI PRETE VEŠANJEM: Poznati srpski voditelj U STRAHU! HOĆE DA GA KOLJU zbog podrške SRBIMA NA KOSOVU!

Stižu mu poruke jezivog sadržaja...

Objavljeno:

Voditelj Dejan Stanković Kralj postavio je na svoj fejsbuk profil uznemirujuć status, u kom je izneo pretnje koje mu stižu ispod fotografija koje je nedavno objavio.

Naime, srpski voditelj objavio je fotke na kojima kako kaže, mirno protestuje u centru Brisela, sa parolom "Prestanite sa nasiljem nad Srbima na Kosovu", a onda su krenule da mu stižu najjezivije poruke. Ovim putem voditelj je zatražio pomoć.

"Veži se što pre jer nemaš drugi izbor srpska džukelo, dođi da te ukoljačim, obesi se na banderi inače ćemo te mi'', su samo neke od pretnji koje su mi javno napisali na mojoj fan stranici na fejsu ispod slike koje je objavio Kurir.rs gde sam mirno protestovao u centru Brisela sa lancem oko vrata kao simbol mučenja kroz koje prolaze kosovski Srbi koje su nedavno zverski hapsili. Držeći parolu ''Prestanite sa nasiljem nad Srbima na Kosovu" skrenuo sam veliku pažnju lokalnih medija i prolaznika u Briselu. Mogu i dalje da mi prete ali ja ću se i dalje boriti za svoj narod gde god i kad god mogu!!! Prenosim njihove javne pretnje:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.