PEVAČ SA BIPOLARNOM DIJAGNOZOM HOĆE U RIJALITI: Televizija koja ODREŠI KESU za ovu sumu imaće PRAVI ŠOU
Bojan Tomović spreman na sve za velike pare, Foto: Printscreen Facebook

traže ga!

PEVAČ SA BIPOLARNOM DIJAGNOZOM HOĆE U RIJALITI: Televizija koja ODREŠI KESU za ovu sumu imaće PRAVI ŠOU

Želi da se bori protiv diskriminacije obolelih i tvrdi da danas nema normalnih samo nepregledanih, a da su bipolarni 100 puta normalniji od takvih

Objavljeno:

Pevač Bojan Tomović (37) je neko ko je sa svojim hitovima obeležio 2000-te godine. Čovek koji je napisao i otpevao mnogo hitova preko noći je nestao sa scene i nije ga bilo godinama.

Sada je Bojan ponovo aktuelan u svim medijima širom regiona, ali nažalost ne zbog novih pesama, već zbog priznanja da se zapravo povukao zbog bolesti i to hronične, doživotne, poznate pod nazivom Bipolarni poremećaj / poremećaj rasploženja ili kako je na zapadu zovu "Bolest umetnika".

foto: Printscreen

Bojan je poznat i po tome što je bio učesnik "Farme", ali je brzo diskvalifikovan.

Na novinarsko pitanje da li bi opet ušao u neki rijaliti, Bojan je rekao sledeće:

Nikada ne reci nikada, jer kad god sam rekao nikada, život me ubrzo demantovao, tako da, i ako bih ponovo ušao u rijaliti, ušao bih isključivo zbog para i borbe protiv stigme i diskriminacije obolelih, da dokažem da smo mi bipolarni, 100 puta normalniji od onih nepregledanih, jer kažu da kod nas nema normalnih ima samo nepregledanih, a i brate moraju se plaćat računi, mada znam da mnogo rizikujem jer bih morao da se spustim na nivo "lepog" Miće i baba Zorke, pa bi bilo svađa na koje burno reagujem, psujem ko nenormalan, pa bih se ko na Farmi pokazao kako ne treba, ali za 100 hiljada evra unapred vredi rizikovat. Trenutno se rijalitiji iz celog regiona otimaju oko mene, čak i iz Hrvatske, pa sam im rekao: "Gospodo, može, ali to košta 100 hiljada eura unapred, plus poseban apartman sa kupatilom samo za mene i naravno da ne budem kažnjavan ukoliko zaspim preko dana zbog terapije koju pijem za bipolarni poremećaj".

Bojan Tomović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.