PRIČA O CRNOJ MAGIJI BAČENOJ NA KUĆU MILANA POPOVIĆA DOBILA NOVI OBRT: Biznismen ipak krivično goni Igora i Seve!
Foto: Dado Đilas, Dragan Kadić

ODLUČIO!

PRIČA O CRNOJ MAGIJI BAČENOJ NA KUĆU MILANA POPOVIĆA DOBILA NOVI OBRT: Biznismen ipak krivično goni Igora i Seve!

Biznismen tvrdi kako nije istina da je odbio da podigne prekršaknu prijavu protiv Severininog muža

Objavljeno:

Nakon što je Milan Popović zagrebačkoj policiji predao snimke nadzornih kamera na svojoj kući na kojima se vidi muškarac koji mu pred vratima ostavlja nepoznati predmet koji kasnije počinje da gori, policija je obavila razgovore sa više osoba uključujući i Igora Kojića, Severininog supruga za kojeg Popović tvrdi da je siguran da je on taj. S obzirom da se od policije neslužbeno moglo čuti da je Popović odbio da pokrene krivičnu prijavu protiv Kojića, slučaj je predan DORH-u rad, a srpski biznismen dao je svoju verziju priče:

foto: Dragan Kadić

Kako kaže, nije istina da je odbio da podigne prekršaknu prijavu protiv Igora Kojića, jer u trenutku kad je prvi put bio u policiji još uvek nije bio pregledao snimke sa svojih nadzornih kamera, niti je znao kako se neobična sveća našla pred njegovim ulazom u garažu. Policiji je odneo nepoznati predmet istog dana kada je i ostavljen pred njegovom kućom u Wickerhauserovoj ulici. - Došao sam u policiju da prijavim ono što sam našao i tamo su me pitali da li želim da podnesem krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe, ali ja sam samo rekao da ću videti šta ću kad pogledam snimke. Uveče sam ih video i milion posto se radi o Igoru Kojiću. Prosledio sam snimak policiji i rekao im o kome se radi. To je krivično delo, pretnje i zastrašivanje i sad čekam da sve ide po službenoj dužnosti i ukoliko DORH i policija utvrde da nema elemenata za krivičnu prijavu, onda idem sam u tužbu - objasnio je Popović.

foto: Dragana Udovičić

Zanimljivo slični događaj, odnosno zapaljenu crnu sveću, policiji je dojavila anonimna osoba i na lokaciji u Mutimirovoj ulici u kojoj živi estradni menadžer Edvin Softić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.