EKSKLUZIVNI SNIMAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ KAKO SE SELI KOD DEČKA: Više ga ne krije, uzeli su zajednički stan!
Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen

LJUBAV CVETA

EKSKLUZIVNI SNIMAK ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ KAKO SE SELI KOD DEČKA: Više ga ne krije, uzeli su zajednički stan!

Ko je posrnuo, a ko poleteo, ko slavi, a ko pati i još mnogo toga vas očekuje i ove srede od 22 časa na TV Pink u emisiji koja otkriva sve što javne ličnosti žele da sakriju – “Paparazzo lov”.

Objavljeno:

Tako je Anastasija Ražnatović mesecima pokušavala da sakrije ljubav sa Đorđem Kulićem, ali sada, kada je njihova veza ozvaničena, “Paparazzo lov” nam ekskluzivno otkriva kako teče njihovo preseljenje u novi, zajednički stan.

Ekipa ove emisije bila je i na kraćem putu, do sela Dubnice, da obiđu jedan par koji se proslavio učešćem u emisiji "DNK”, a potom i u "Zadruzi" – Divnu i Marka. Veliku pažnju javnosti su izazvali, pa nestali, i zato im kamere ove emisije zaviriju u dvorište kako bi prikazali njihov život sa starijom ćerkom, koju su im socijalne službe vratile nakon njihovog povratkla iz rijatija kući, ali i sa sinom, koga su nedavno dobili.

foto: Printscreen

Bili su oni ispred još nekih kuća, ali najbolji materijal za prilog im je dala Dara Bubamara. Iako često ova pevačica svesno pravi skandale, ovoga puta to zaista nije imala nameru, a ipak je snimljena u neprijatnoj situaciji. Zašto je Dara bila na kolenima pred ekipom “Paparazzo lova”, videćete u emisiji.

Saznećete koji je pevač postao otac, uz, razume se, snimke izlaska iz porodilišta, ali i kako funkcioniše bračni par Joksimović, Jovana i Željko i njihovi sinovi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.