UDALA SE JUČE ZA SRPSKOG FUDBALERA, A VEĆ DANAS JE SVI BLATE: U crkvi sa DEKOLTEOM do pupka!
Lola Smiljanić sa ženom Tamarom, Foto: Ana Paunković

PRAVILA OBLAČENJA

UDALA SE JUČE ZA SRPSKOG FUDBALERA, A VEĆ DANAS JE SVI BLATE: U crkvi sa DEKOLTEOM do pupka!

Studentkinja prava Tamara Čupković, koja je rekla "da" fudbaleru Loli Smiljaniću, u crkvi je tokom ceremonije venčanja izabrala venčanicu sa dubokim dekolteom o kojem bruji cela Srbija.

Objavljeno:

Dekolte je istakao njene grudi, a dubokim izrezom je pokazala i gola leđa.

Postoje oni koji kažu da ovakva haljina nije bila primerena crkvenom venčanju.

Sa druge strane, ima onih koji koementarišu da ona nije ni prva ni poslednja koja tako izgleda na venčanju u crkvi, te da je izgledala fenomenalno.

foto: Printscreen Instagram

Odgovor za to da li je tako trebalo da se obuče ili ne možda bi mogao da se nađe i u samom pravilniku koji nalažu crkveni običaji gde piše:

foto: Printscreen Instagram

"U crkvi treba da smo odeveni pristojno, bez prepunih stomaka, žvakaće gume, upadljive šminke, držanja ruku u džepovima, ljubopitljivog posmatranja ostalih vernika, smeha i razgovora. Pristojno odevanje isključuje kratke suknje, šortseve, suknje sa dubokim izrezom, provokativnu i prenapadnu odeću. Začuđujuće je to što ljudi nikad ne postavljaju pitanje kako da se obuku za odlazak u pozorište ili u goste prijateljima, a kada idu u goste svome Gospodu i Spasitelju, za Njegovu Svetu Trpezu, gde dobijaju dar života, tu se o načinu oblačenja ili nepotrebno polemiše ili se na to čak i ne obraća uopšte adekvatna pažnja. ", piše na sajtu Saborne crkve u Beogradu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.