SEĆATE SE FATALNE RUBI? Izborila se s RAKOM, postala je BAKA s 39 godina, a danas izgleda BOLJE NEGO IKAD! (FOTO)
Fatalna Rubi jedna je od najpopularnijih meksičkih serija svih vremena, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

SEĆATE SE FATALNE RUBI? Izborila se s RAKOM, postala je BAKA s 39 godina, a danas izgleda BOLJE NEGO IKAD! (FOTO)

Mori je imala samo tri godine kad su joj se roditelji razveli pa je živela na relaciji Urugvaj - Meksiko

Objavljeno:

Među brojnim lepoticama koje su prodefilovale kroz more sapunica na našim televizijama, Urugvajka Barbara Mori (41) ostavila je poseban trag.

Lepotica, čiji je deda s očeve strane bio Japanac, imala je samo 14 godina kad ju je kao konobaricu primetio modni dizajner Marcos Toledo i ponudio joj posao. Nije trebalo dugo da stekne manekenski uspeh, no prava slava stigla je s glumačkim angažmanom u meksičkoj sapunici "Rubi" iz 2004 godine.

foto: EPA/ Mario Guzman

Mori je imala samo tri godine kad su joj se roditelji razveli pa je živela na relaciji Urugvaj - Meksiko da bi konačno odlučila da izgradi život u Meksiko Sitiju. Sa 19 godina zaljubila se u glumca Serhija Majera, s kojim će godinu dana kasnije dobiti sina Serhija. Brak nije potrajao, ali danas je srećna s američkim bejzbolašem Kenetom Sigmanom.

Preparada para el frío de NY! ?❄️

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Ime Barbare Mori našlo se ponovo na naslovnicama svetskih medija kad je 2017. godine sa samo 39 godina postala baka. Njen sin je u 19. godini sa 30-godišnjom brazilskom pevačicom Natalijom Subtil dobio ćerku Milu. Barbara je za trudnoću saznala 1. aprila, što je u jednom intervjuu komentarisala:

Educando el corazón.

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

- Bila sam uverena da se radi o prvoaprilskoj šali!

Mediji je prozivaju najzgodnijom bakom na svetu, a ona i danas, sa 42 godine, izgleda poput devojčice.

Kad je imala 29 godina, dijagnostikovan joj je rak dojke i danas je aktivna u kampanjama za lečenje ove opasne bolesti. Karcinom su joj otkrili tokom rutinskog pregleda, a terapije je jako teško podnela. Osim gubitka kose zbog hemoterapije i zračenja bilo joj je izrazito loše, borila se s mučninama i slabošću.

Ova lepotica danas na Instagramu ima gotovo dva miliona pratilaca, a predstavlja se često u svakodnevnim situacijama, bez šminke i bez previše opterećenja.

Bonus video

MI SMO TU SAMO DA JE PODRŽIMO I ĆUTIMO! Podržavao je Luninu ljubav sa oženjenim Slobom, a sad OBJAVIO ćerkin snimak sa Markom... Evo šta stvarno mislio o novom zetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.