SLOBA OTKAČIO KIJU ZBOG CECINE ĆERKE: Pevač U POSLEDNJEM TRENUTKU ISPALIO bivšu ženu zbog Anastasije Ražnatović!
Sloba je izabrao Anastasiju ispred Kije, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Sporčić, Nemanja Nikolić

IZABRAO

SLOBA OTKAČIO KIJU ZBOG CECINE ĆERKE: Pevač U POSLEDNJEM TRENUTKU ISPALIO bivšu ženu zbog Anastasije Ražnatović!

Poznati pevač je u poslednjem trenutku odustao

Objavljeno:

Pevač je u sredu trebao da se pojavi u Beču na manifestaciji "Oskar popularnosti" sa bivšom ženom, ali u je ispalio jer je žurio da sutradan stigne u Beograd na rođendansku žurku Cecine ćerke.

foto: Sonja Spasić

- Sloba i Kija su trebali da budu glavne zvezde na dodeli "Oskara popularnosti" preksinoć u Beču. Međutim, on je u poslednjem trenutku otkazao učešće na ovoj manifestaciji jer je shvatio da neće stići na proslavu Anastasijinog 21. rođendana u jednom beogradskom restoranu - priča izvor blizak Radanoviću za Informer.

Poznati pevač je u poslednjem trenutku odustao od manifestacije koju već godinama u austrijskoj prestonici organizuje muzičar Danijel Đurić.

foto: Nemanja Nikolić

- Slobi je velika čast što ga je lično Ceca zvala da zapeva na Anastasijinoj žurki i odmah je pristao. Pokušao je na sve načine da se snađe, da ode u Beč i na vreme se vrati u Beograd. Međutim, u četvrtak preko dana nije bilo slobodnih mesta u avionu, već tek u pola devet, a bilo mu je suviše komplikovano da se u Srbiju vrati autobusom. Nije mu bilo svejedno što te večeri neće biti sa Kijom, ali kada je već morao da bira, na prvo mesto je stavio Anastasijinu zabavu.

foto: Printscreen/ Instagram/ kijakockar

Informacija da Sloba ne ide u Beč nije pokvarila veče Kristini Kockar. Pobednica Zadruge 1 nastupila je sama i pobrala ovacije publike.

- Kiji je bilo super na dodeli "Bečkog odkara". najviše je vremena provela sa Katarinom Grujić, Jelenom Kostov, Aleksandrom Mladenović i drugima. Bila je super raspoložena sve vreme, a posebno joj je prijalo kada su je u limuzini vozili od hotela do sale gde se održavala ova manifestacija. Publici je izvela svoj najveći hit "Ne vraćam se na staro" i napravila sjajnu atmosferu - priča sagovornik Informera.

Bonus video

VAPAJ GAGIJA ĐOGANIJA DALEKO SE ČUO! Svi smo mi grešili PA ZABORAVILI, ali ovo je UŽAS! Denser VAN SEBE zbog Lune i Marka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.