KAJA JE POZNATA KAO FATALNA CRNKA, A NIKO JE NE PAMTI OVAKVU: Na njoj je SAMO OVO ostalo PRIRODNO!
Katarina kaja Ostojić, Foto: Printscreen Instagram, Dragan Kadić

TRANSFORMACIJA

KAJA JE POZNATA KAO FATALNA CRNKA, A NIKO JE NE PAMTI OVAKVU: Na njoj je SAMO OVO ostalo PRIRODNO!

Na početku karijere negovala je plavu kosu

Objavljeno:

Iako poslednjih godina, nakon udaje za di-džeja Džuniora Džeka, više živi u Belgiji, Katarina Kaja Ostojić (35) uvek izaziva pažnju na našoj javnoj sceni, pogotovo svojim izgledom. Mada je svi znaju kao tamnokosu s punim usnama i oblinama, nekada je bila drugačija.

foto: Printscreen Instagram
foto: Printscreen

Na početku karijere negovala je plavu kosu, koju je ova zgodna Užičanka nakon nekoliko godina prefarbala u smeđu, a potom je vlasi s vremena na vreme „osvežavala“ nekada svetlijim, nekada tamnijim nijansama pramenova. Iako je vremenom nabacila koji kilogram viška, to joj veoma dobro stoji.

foto: Printscreen

Pevačica je sredila zube, a kod plastičnog hirurga išla je samo na remont grudi. Kaja je uvećala svoje poprsje za koji broj i to nikada nije krila. Iako se polemisalo da li su joj i usne dopunjene silikonima, pevačica je to više puta demantovala, navodeći da je za taj deo njenog lica zaslužna priroda.

foto: Printscreen Instagram

Katarina je veoma aktivna na društvenim mrežama i rado deli selfije s publikom, koja je neretko hvali. Po fotkama koje objavljuje reklo bi se da pop pevačica veoma neguje svoj izgled i kožu, pa niko ne bi pomislio da će za koju godinu napuniti 40.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

J*BEM TI! UBIĆU TE, JELENA KARLEUŠA! JK objavila ŠOKANTAN SNIMAK kako JOJ prete na snimanju Zvezda Granda, a ona je GLAVNI akter!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.