DA LI JE RADANOVIĆ NAJVEĆI FOLIRANT?! Kaže da mu je ČAST da peva na Anastasijinom rođendanu, a SREDNJAK zaboravio??
Sloba Radanović uveseljavaće goste na Anastasijinoj žurki, Foto: Prinscreen

strašno!

DA LI JE RADANOVIĆ NAJVEĆI FOLIRANT?! Kaže da mu je ČAST da peva na Anastasijinom rođendanu, a SREDNJAK zaboravio??

Pevač Sloba Radanović je za potvrdio da će pevati na slavlju i da je to za njega velika čast

Objavljeno: 18:27h

Anastasija Ražnatović uveliko priprema proslavu svog 21. rođendana, a majka Svetlana Ražnatović joj tom prilikom pripremila posebno iznenađenje.

– Anastasija voli kako Sloba Radanović peva i upravo zato Ceca ga je pozvala da tog dana uveseljava goste mlade slavljenice, što je on s radošću prihvatio. – kaže izvor koji je otkrio još neke detalje luksuznog slavlja.

Ceca će se takođe latiti mikrofona i svojoj mezimici otpevati nekoliko pesama.

Naravno, Ceca je već rekla da jedva čeka da zapeva na ćerkinom slavlju, a naravno da će se i brojni prijatelji sa estrade te noći uhvatiti mikrofon.

– Kao i svaki roditelj, tu sam da ispunjavam želje svoje dece. Naravno, one koje su u granicama realnih – rekla je jednom prilikom Ceca.

Pevač Sloba Radanović je za potvrdio da će pevati na slavlju i da je to za njega velika čast.

foto: Prinscreen

– Nisam želeo to da spominjem do sada jer ipak mislim da nisam ja taj od koga treba da se sazna, ali pošto ste već upoznati s tim, Ceca me je pozvala i rekla kako bi voleli da ja pevam na rođendanu, a ja sam se, naravno, rado odazvao pozivu. Velika je to čast. Imam zaista širok repertoar, tako da verujem da neće biti problema oko pesama i izbora, a i ukusi su nam slični. Šta god budu poželele – rekao je Radanović.

Sloba je više puta istakao kako poštuje Cecu kao veliku zvezdu, ali je očigledno zaboravio jednu sitaciju tokom boravka u rijalitiju.

Podsetimo, na imanju u Šimanovcima tada se našla plakata za reklamnu kampanju čije je zaštitno lice Anastasija Ražnatović.

Njena nekadašnja drugarica, Luna Đogani, prekrila je lice crtežom i uporedila je sa Macom Diskrecijom, dok je pevač podigao srednji prst i tako bacio hejt na Ražnatovićevu.

foto: Prinscreen

Ovo nije jedina sitacija u kojoj se Radanović poneo dvolično, a sada je pokazao da uopšte nema stava, ali ni srama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.