KRIMINALAC KRVNIČKI PRETUKAO SRPSKU PEVAČICU! Strpao je u kola, UBIO BOGA U NJOJ, a onda je i silovao!
Foto: Printscreen

NIJE SMELA DA GA PRIJAVI POLICIJI

KRIMINALAC KRVNIČKI PRETUKAO SRPSKU PEVAČICU! Strpao je u kola, UBIO BOGA U NJOJ, a onda je i silovao!

Afera „elitna prostitucija“ ne prestaje da potresa javnost, a poslednji u nizu skandala dogodio se poznatoj srpskoj pevačici, kojoj je klijent platio za seks, a zatim je danima mučio u zaključanom stanu

Objavljeno: 11:45h

Kako naš izvor otkriva, bogati biznismen iz grada u unutrašnjosti preko makroa je ugovorio sastanak sa srpskom pevačicom, koja nije mogla ni da pretpostavi kakav će užas doživeti.

- Otkako se, pre nekoliko godina, ta pevačica pojavila na muzičkom takmičenju, brzo se pročulo da se osim pevanjem bavi i prostitucijom. Budući da je ona jedna od najatraktivnijih pevačica s estrade, često su njene usluge koristili bogati biznismeni i kriminalci, koji su bili spremni da izdvoje veliku sumu za noć s njom. Jedan od njenih klijenata, koji je preko preporuke došao do mlade pevačice jeste i P.Z. (47), koji važi za jednog od najopasnijih kriminalaca u regionu - priča izvor i objašnjava da se njihovo „druženje“ vrlo brzo pretvorilo u torturu.

foto: Shutterstock

- Bilo je dogovoreno da je makro doveze u kuću tog čoveka, koja se nalazi van prestonice, a budući da joj je on ugovorio tog klijenta, nije ni pomislila da bi moglo nešto loše da joj se dogodi. Ali već na samom početku shvatila je da je u ozbiljnom problemu. Čovek je od prvog trenutka počeo da je šamara, grubo je udara po telu i da je vređa. Molila ga je da prestane, a on joj je govorio da je ku*va, da se ne žali i da ne vrišti jer je niko ne čuje - kaže izvor i otkriva da je pevačicu posle višesatnog mučenja zaključao u sobi.

- Kada je posle dva i po sata završio sa svojom torturom, P. Z. je uzeo pevačicin telefon, izašao iz sobe, a vrata je za sobom zaključao. Ona nije mogla da se pomeri od straha, bila je slaba, prebijena i izmučena. Satima je plakala i pokušavala da nađe izlaz. Vrištala je, zvala pomoć, molila ga je da je otključa, ali nije bilo ni traga ni glasa od zlostavljača - objašnjava naš izvor i navodi da se P. Z. nešto kasnije vratio i nastavio tamo gde je stao.

foto: Shutterstock

- Predveče je čula da se vrata otključavaju i čim je otvorio, pokušala je da pobegne. Tada ju je krvnički pretukao, a zatim ponovo imao nasilan seks s njom. Nije ga zanimalo što je cela u modricama i što joj treba lekarska pomoć. Uživao je u tome da je muči i prebija iznova i iznova. To se nastavilo i sledeća tri dana, sve dok mu nije dosadila, pa ju je strpao u kola, dao joj 1.000 evra, a svom vozaču rekao da je vrati za Novi Sad, gde pevačica živi sa majkom - kaže izvor, otkrivajući da mlada, srpska pevačica ipak nije prijavila svog klijenta za zlostavljanje.

- Prošla je kroz pakao, a iako je imala ogromne modrice i tragove mučenja na licu i telu kao dokaz, pevačica je umesto u policiju otišla u svoj stan. Nedeljama nije izlazila, otkazala je sve nastupe i danonoćno plakala. Klijent koji ju je pretukao bio je jedan od najboljih drugara njenog makroa, pa ni njemu nije mogla da se požali, a nije htela ni da ide u policiju, kako se ne bi saznalo da je prostitutka. Tek posle nekoliko meseci, uspela je nekako da se oporavi, ali se na iznenađenje mnogih, ponovo vratila najstarijem zanatu. Nikom nije jasno da zbog čega se odlučila na takav korak - zaključuje izvor za VIP.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo VIP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.