KIDALI SU 90-IH I SVI SU SE LOŽILI NA NJIH! Nestali su sa ESTRADE, a sada se vraćaju ZBOG SMRTI MAJKE!
Čuvene zvezde devedesetih se vraćaju na scenu, Foto: Printscreen Youtube

ŠOK!

KIDALI SU 90-IH I SVI SU SE LOŽILI NA NJIH! Nestali su sa ESTRADE, a sada se vraćaju ZBOG SMRTI MAJKE!

Nije im teško da se vrate muzici posle decenije pauze

Objavljeno:

Bili su velike zvezde devedesetih godina. U vrhuncu slave povukli se sa scene i vratili svojoj primarnoj profesiji-medicini. Ipak, ljubav prema muzici nije im dala mira. Ponovo spremaju novi album, sa četiri nove pesme i 16 remasterizovanih hitova Prsluk benda, najavio je ekskluzivno za Niške Vesti Sandro Marković.

Njih slava nije ponela, već su odlučili da im njihovo obrazovanje bude profesija. Tako su se u trenutku najveće popularnosti posvetili medicini. Izgubili su, kažu, mnogo godina studirajući i specijalizirajući da je bilo šteta odbaciti medicinu. Za muziku dodaju uvek ima vremena.

foto: Printscreen Youtube

- Ja sam rekao da kad Nikici budu prve sede, biće najveća zvezda, i to će i biti - ovako je počeo priču Sandro Marković.

Kaže da im nije teško da se vrate muzici posle decenije pauze. Sandro je sve vreme bio prisutan u svetu estrade zahvaljujući televizijskoj emisiji koju radi već punih 27 godina. Nikica je bio problematičan jer radi kao psiho-analitičar i po ceo dan je zauzet. Da se vrate muzici odlučili su nakon što su izgubili majku.

foto: Printscreen Youtube

- Nažalost, napustila nas je majka i tada je Nikici „kvrcnulo“ da hoće da napravi dobre pesme i spotove - rekao je Sandro.

Upravo jedna od novih pesama posvećena je majci. Pesma se zove „Aman zaman“ i govori o ljubavi.

foto: Printscreen

- Pesma je kafanska, a takav će biti i spot, kroz njega će se osetiti merak i duša kakvu samo Niš ima. Govori o ljubavi, a ona može da bude prema ženi, prema majci… Veoma je emotivna i mislim da će ljudi uživati u njoj i da će ući u kafanu što je naš krajnji cilj. Pojedini producenti su se zainteresovali da je ubace u neke serije koje se snimaju, ali to otom potom. Nama nije to toliko ni bitno, koliko je bitno da ona zaživi - istakao je Sandro.

Za pesme koje su uradili siguran je da će ih prihvatiti i mladi i stari. A i da ne prihvate ostaće zapisane u vremenu.

Bonus video

VENDI JE ŽENA ZMAJ! Sve stiže: Uveče peva, ujutru ide u crkvu pa vodi PAROVE

(Espreso.co.rs/ Niške vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.