SRBIN UHAPSIO SKALI! O ovom čoveku sada priča CEO SVET, a bio je I DEO NAJPOZNATIJEG RIJALITIJA ali je dobio BATINE
Uroš Ćertić uhapsio čuvenu Skali, Foto: Printscreen, Privatna arhiva

SVETSKI HIT

SRBIN UHAPSIO SKALI! O ovom čoveku sada priča CEO SVET, a bio je I DEO NAJPOZNATIJEG RIJALITIJA ali je dobio BATINE

Uroš Ćertić u liku opasnog Rusa privodi Skali, a potom se obračunava sa njom i Molderom, koji na kraju u tom okršaju izvlače deblji kraj, otkriva on za “Blic“ o najnovijoj sezoni ovog kanadsko-američkog ostvarenja.

Objavljeno: 10:10h

U svoju filmsku biografiju kaskader i glumac Uroš Ćertić upisao je i rad na megapopularnom projektu, seriji “Dosije X”. Za potrebe snimanja kaskader je išao i na časove usavršavanja ruskog jezika jer osim pokazivanja veština koje su mu prvenstveno i obezbedile učešće u seriji, morao je da komunicira sa glavnom glumicom Džilijan Anderson na tečnom ruskom jeziku.

- Ova uloga mi je posebno draga zbog toga što sam kao mali dečak gledao “Dosije X” sa velikim uzbuđenjem i ne sanjajući da ću jednog dana uzeti učešće u njoj. Velika je čast biti rame uz rame sa Molderom i Skali, koji izazivaju pomamu gde god se pojave na zemaljskoj kugli. Moja uloga nije velika, ali je upečatljiva. Glumim ruskog specijalca, pričam na ruskom jeziku dok hapsim Skali. Posle toga me Molder (Dejvid Duhovni) i ona razoružavaju i beže iz kuće. Sa drugim specijalcima ja pucam u njihovom pravcu. Takođe, radim i više svojih kaskada u drugim delovima serije - otkriva Uroš za “Blic”.

foto: filip plavčić

Ćertić je snimao seriju nedelju dana u Vankuveru gde je njegova druga kuća, pored Beograda, a ovo njemu nije prvi put da snima sa svetskim facama, budući da je do sada glumio, između ostalih, i sa Salmom Hajek i Pirsom Brosnanom.

foto: Petar Lazović

Inače, serijal “Dosijea X” u kojoj Srbin učestvuje je planiran kao poslednja sezona snimana posle petnaest godina pauze. Iako je Uroš ostvario lep odnos sa kompletnom ekipom sa kojom snimao u prestižnom filmskom studiju u Kanadi, kao i sa glavnim glumcima, on nije zabeležio nijednu zajedničku fotografiju jer je po pravilima velikih filmskih produkcija to zabranjeno na setu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.