ŽELJKO MITROVIĆ UPOZNAO ZETA AMERIKANCA: Zatekao ćerku s dečkom, a JEDNA STVAR mu se NE SVIĐA kod njenog izabranika
Željko Mitrović otišao je u posetu svojoj ćerki, Foto: Damir Dervišagić

KAO KOJO U ANĐELIMA

ŽELJKO MITROVIĆ UPOZNAO ZETA AMERIKANCA: Zatekao ćerku s dečkom, a JEDNA STVAR mu se NE SVIĐA kod njenog izabranika

Željko je upoznao njenog dugogodišnjeg dečka

Objavljeno:

Tokom boravka u Njujorku, Željko Mitrović je svakodnevno oduševljavao pratioce snimcima, a posebno su bili zanimljivi oni na kojima je i njegova ćerka Sandra Mitrović. Njihove avanture u Njujorku pratilo je na hiljade ljudi, a posebno su bili duhoviti Željkovi komentari na Sandrinog dečka Grega.

Još na ceremoniji Sandrinog diplomiranja, Željko je upoznao njenog dugogodišnjeg dečka, Amerikanca, a ono što je napisao nasmejalo je sve njegove pratioce.

- Upoznao sam i Sandrinog dečka, Njujorčanin Greg, naizgled nije loš momak, mada ja sebi sve više ličim na Nikolu Koju iz 'Andjela 2' - napisao je Željko uz zajedničku fotografiju.

Mitrović je zatim pozajmio skejt od Grega i nije bio oduševljen njegovim tehničkim karakteristikama, pa je u opisu snimka isprozivao budućeg potencijalnog zeta:

- Jedva uhvatih malo vremena za sebe! Skejt sam pozajmio od Sandrinog dečka Grega i naspram mog ovo je obična sporohodna kornjača! P.S.Circle of trust - napisao je Željko u opisu!

Bonus video

MI SMO TU SAMO DA JE PODRŽIMO I ĆUTIMO! Podržavao je Luninu ljubav sa oženjenim Slobom, a sad OBJAVIO ćerkin snimak sa Markom... Evo šta stvarno mislio o novom zetu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.