RASTA I ANĐELA VEŠTICA DROGIRANI NAPRAVILI SKANDAL U BERLINU: Maltretirali osoblje hotela i goste
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

LUDNICA

RASTA I ANĐELA VEŠTICA DROGIRANI NAPRAVILI SKANDAL U BERLINU: Maltretirali osoblje hotela i goste

Stefan Đurić Rasta i Anđela Veštica navodno su se zajedno drogirali u Berlinu, piše jedan dnevni srpski list

Objavljeno:

- Rasta i Anđela Veštica su pravili prave bahanalije u Berlinu. Ne zna se gde su se šokantnije ponašali, da li na nastupu ili u hotelu, gde su zajedno boravili sa ostatkom Rastinog benda. Njih dvoje su se drogirali pored bazena i to su kačili na društvene mreže. Posetioci istog hotela bili su zgroženi kako se njih dvoje ponašaju i koliku buku prave - kaže izvor i dodaje da Rasta nije obraćao pažnju na tuđe komentare, već je sa starletom radio šta je hteo:

foto: Prinscreen

- Anđela je i ovako baš upečatljiva, još kad je uzela da zavija džoint i da puši, svi su ostali u šoku. Njih dvoje su se smejali i samo su se iživljavali nad osobljem, bili su drogirani toliko da nisu znali šta rade. Kasnije im je posluga na pola sata odlazila u apartman pošto su naručivali alkohol i pravili su ogromnu galamu. Rasti ne stoji takvo ponašanje budući da ima dete, dok je Veštica poznata po bezobraznom i drčnom ponašanju, zbog čega je više puta i bila hapšena.

foto: Printscreen Instagram / andjela_vestica

Nakon ovoga Rasta nije prestao da iznenađuje fanove na društvenim mrežama, pa je na svom Instagram profilu okačio sliku na kojoj se vidi puna kesa marihuane, a poznati reper je marihuanu nazvao lekom, tvrdi izvor za srpske medije.

foto: Prinscreen

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Rasta konzumira javno narkotike, pa je tako nedavno objavio kako mota marihuanu u novčanicu od 500 evra. Sličan ispad imao je nedavno kada je izjavio kako bi svoju ćerku više voleo da vidi sa džointom nego sa flašom viskija. Videćemo kako će ovog puta poznati reper pokušati da opravda svoj nepromišljeni potez.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.