POKUŠALA DA SE OPRAVDA, PA SE JOŠ VIŠE UKOPALA: Rada PONIZILA Milicu, a za OVO je tek neće oprati ni Dunav, ni Sava
Rada udarila na Milicu, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

produbljuje rat

POKUŠALA DA SE OPRAVDA, PA SE JOŠ VIŠE UKOPALA: Rada PONIZILA Milicu, a za OVO je tek neće oprati ni Dunav, ni Sava

I Miroljub Aranđelović Kemiš primetio da ima loše namere prema koleginici

Objavljeno: 22:23h

Folk pevačica Rada Manojlović tokom poslednje "Zadrugovizije" svojim komentarom na račun nastupa Sanje Stanković pokrenula je, po svemu sudeći, novi estradni rat!

Naime, Sanja, koja inače nije pevačica i muzikom se za sada bavi amaterski, iz hobija, predstavila se pesmom "Baja papaja" Milice Pavlović, a između njene interpretacije i one originalne, Miličine, Rada uopšte nije primetila razliku!

foto: Printscreen Youtube

Naime, Manojlovićeva, koja se sinoć našla u ulozi članice stručnog žirija, pohvalila je Sanju ovim rečima:

Nisam primetila razliku između originala i tebe", čime je, saglasni su mnogi, direktno prozvala i omalovažila Pavlovićevu.

foto: Printscreen

Ne, taman posla!", odmah je pokušala da se opravda Rada kada su je pitali da li je imala nameru da diskredituje svoju koleginicu, a nakon što se u razgovor umešao i Miroljub Aranđelović Kemiš koji je, takođe, potvrdio da je njen komentar baš tako zvučao, Rada je nastavila da se pravda.

foto: Dragana Udovičić

Problem je što sam ja tada bila dole, stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula... 'Ajde sad da se ne lažemo - u pesmi "Baja papaja" zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba. Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila - dobar kombinezon šareni, medved... Potrudila se da skine spot "Baja papaja", mislila sam na to", pravdala se dalje Rada i dodala:

Milica mene voli, ona meni neće ništa da zameri i ne verujem da bi se ona uopšte bilo šta uvredila", zaključila je pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.