PRE BRAKA BILA S JOŠ JEDNOM ZVEZDOM GRANDA: Zorica Brunclik se ZBOG ĆERKE sa ovim mladim pevačem JAVNO PREPUCAVALA!
Zlata se udala za Miloša Vujanovića i nedavno su postali roditelji, Foto: Printscreen Instagram

mamino zlato!

PRE BRAKA BILA S JOŠ JEDNOM ZVEZDOM GRANDA: Zorica Brunclik se ZBOG ĆERKE sa ovim mladim pevačem JAVNO PREPUCAVALA!

On je pre Zlate, zaveo i Topalkovu ćeku!

Objavljeno: 19:34h

Modna blogerka i stilistkinja Zlata Aranđelović, inače kćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, odskoro je u srećnom braku sa zvezdom "Granda" Milošem Vujanovićem.

Međutim, Miloš nije jedini pevač u Zlatinom životu. Naime, ona se pre nekoliko godina zabavljala i sa Jocom Stefanovićem, koji je pre ćerke Zorice Brunclik, zaveo i mezimicu Milana Topalovića Topalka, Helenu Topalović.

foto: Privatna arhiva

Njihova ljubavna veza trajala je oko pola godine, a raskid je prošao burno. Naime, Zorica je nakon raskida Joce i Zlate izjavila da je "veza širok pojam" komentarišući okončanje njihove veze, što je izrevoltiralo mladog pevača.

Želim da stavim tačku na tu priču. Malo me je pogodilo to što je Zorica izjavila da je veza širok pojam. Ne razumem kako veza može da bude širok pojam! Možda je za nju tako, ali ona vrlo dobro zna šta sam imao sa Zlatom i kakav sam bio prema njoj. Krivo mi je što je dozvolila sebi da komentariše Zlatinu i moju vezu. I moj otac je ime, ali to sebi nikad ne bi dozvolio. Pri tom, rekla je da želim marketing preko te veze, što nema veze sa istinom. Mislim da Zorici ne treba marketing preko mene, ali ako je to htela, drago mi je da sam joj pomogao", rekao je Joca svojevremeno.

foto: Printscreen

Nakon ove situacije Joca se na jednoj svadbi sreo sa Zoricom Brunclik i njenom kćerkom, a one nisu htele ni da mu se jave.

Nije mi bilo neprijatno što su njih dve bile tu. Ja sam gledao svoja posla i bilo mi je super. Mada, moram da priznam da sam primetio da me Zlata gleda, ali mi ni zbog toga nije bilo nelagodno. Bože moj, ipak sam ja stvarno lep dečko, te ne čudi što me je gledala”, poručio je tada pevač.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.