OPTUŽILI JE DA JE LJUBAVNICA: Muž Andreane Čekić joj nije jedini OŽENJENI MUŠKARAC! Evo s kim je još IMALA AFERU...
Gabrijela Pejčev se našla u središtu skandala zbog muža Andreane Čekić, Foto: Printscreen

ZAVODNICA

OPTUŽILI JE DA JE LJUBAVNICA: Muž Andreane Čekić joj nije jedini OŽENJENI MUŠKARAC! Evo s kim je još IMALA AFERU...

Pričalo se da će da se razvede zbog Gabrijele Pejčev, ali to se ipak nije desilo

Objavljeno: 17:33h

Pevačica Gabrijela Pejčev našla se u žiži skandala kada je u medijima počelo da se piše da je bila ljubavnica bivšeg muža Andreane Čekić, međutim, to nije jedini oženjeni muškarac sa kojim je ona navodno bila.

Naime, ona je učestvovala u rijalitiju "Farma" sa kolegom i bivšim dečkom Semirom Džankovićem, s kojim je Gabrijela navodno bila nekoliko meseci u vezi, iako je oženjen.

foto: Printscreen/Instagram/gabrijela_pejchev_official

Njih dvoje su imali turbulentan odnos, a spekulisalo se i o tome da je pevač čak razmišljao da ostavi svoju suprugu zbog pevačice.

foto: Printscreen

Međutim, to se nije dogodilo, a svojevremeno je i njegova žena Sanela komentarisala ovu temu ovako:

Imam svoju porodicu i to je jedino što me interesuje. Semir će vam dati odgovore na sva vaša pitanja kad bude izašao s Farme. Vreme će pokazati šta je istina. Semir i Gabrijela odavno nisu zajedno. Odlično znam da je ona mutna, a moj čovek je na Farmi lepo rekao da ne bi ušao u rijaliti da nema podršku svoje žene. Gabrijela priča svoju priču, a ja najbolje znam šta je bilo. Znate kako kažu, psi laju, karavani prolaze. Za pet godina braka nikad nisam osetila da me je prevario sve do tada. Žao mi je što su svu ljagu i bruku bacili na njega, a ona je ta koja treba da se stidi, a ne da se ponosi što je bila ljubavnica oženjenog čoveka", rekla je tada Sanela.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.