E OVO SE ZOVE PROFITABILNA SVADBA! Džajina ćerka u kovertama dobila 100.000 evra, ALI TO NIJE SVE!
Svadba Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, Foto: Printscreen

BOGATO!

E OVO SE ZOVE PROFITABILNA SVADBA! Džajina ćerka u kovertama dobila 100.000 evra, ALI TO NIJE SVE!

Svadba Dragane Džajić i Miloša Ivanovića, koja je u subotu upriličena u jednom beogradskom hotelu, i dalje je glavna tema u sportsko-estradnim krugovima.

Objavljeno:

Kako i ne bi bila kada je venčanje naslednice legende fudbala Dragana Džajića i brata bivše teniserke Ane Ivanović bilo kao iz bajke. Mnogobrojne zvanice iz zemlje i sveta prisustvovale su gala slavlju, a mladenci su samo od poklona inkasirali oko 100.000 evra.

Odličan provod

Prema rečima našeg izvora koji je bio među svatovima, bilo je i nekoliko vrednih umetničkih slika, ali su se gosti uglavnom opredelili za poklone u vidu koverte.

foto: Printscreen

- Dragana i Miloš su želeli da zavet svojoj ljubavi daju u prisustvu porodice, kumova i bliskih prijatelja. Svadba je zaista bila kao iz bajke. Svi su bili lepo raspoloženi. Mladenci su se posvetili svakom gostu. Pokloni im nisu bili važni, ali, naravno, kako red nalaže, zvanice nisu dolazile praznih ruku, nego su donosili skupocene poklone ili kovertu sa novcem. Koliko sam čuo, samo su u kešu dobili oko 100.000 evra. Ali oni nisu time opterećeni, najvažnije je da su srećni, da su se lepo proveli i da će sada imati prilike i da se odmore i otputuju negde, s obzirom na to da je Dragana u drugom stanju - priča izvor Kurira.

foto: Printscreen

Slavlje do jutra

Dragana je otkrila da ne planira da se odrekne svog prezimena, već je na Džajić dodala Ivanović, a ova odluka mnoge je iznenadila. Bidermajer je uhvatila mladina starija sestra Sanja. Trudna Džajina naslednica je igrala celu noć, a slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih časova. Na svadbi su pevali Ana Kokić i Saša Matić, ali su se i druge njihove kolege latile mikrofona i ulepšale njihov najsrećniji dan.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.