DA LI STOJA ZAISTA STOJI IZA SVOJIH TVITOVA? Istina je POTPUNO DRUGAČIJA, ON je zaslužan za njenu DUHOVITOST?
Stoja, Foto: Prinscreen

ŠOK INFO

DA LI STOJA ZAISTA STOJI IZA SVOJIH TVITOVA? Istina je POTPUNO DRUGAČIJA, ON je zaslužan za njenu DUHOVITOST?

Društvena mreža Tviter namenjena je uglavnom razmeni informacija, mišljenja, kritika i stavova u nekoliko rečenica, a njene čari poslednjih godina otkrili su i estradne ličnosti, među kojima prednjače Stoja Novaković i Bora Drljača.

Objavljeno:

I dok oboje tvrde da tvituju sami, za pevačicu se osnovano sumnja da iza njenih misli stoji njen suprug.

Stoja ima 5.659 pratilaca na ovoj društvenoj mreži, a prva ju je prozvala koleginica Ana Bekuta, koja je, u jeku svađe s njom, izjavila da ne zamera svojoj koleginici na prozivkama objavljenim na Tviteru, jer pouzdano zna da to neko drugi smišlja i objavljuje umesto nje. Očekivano, Novakovićeva je to odmah demantovala.

foto: Printscreen Instagram

- Naravno da ja pišem. To su gluposti - rekla je ona.

foto: Printscreen/Instagram/stojainstitucija

To ipak nije (sasvim) tačno. Ekipa Kurira prisustvovala je snimanju emisije "Pres pretres" u martu 2017, kad je gošća bila upravo Stoja, dok je njen suprug Igor Jovanović sedeo iza kamera. Dok je ona pričala, muž ju je fotografisao. Posle samo nekoliko minuta, na Tviteru je osvanula objava koju je on napisao u prepoznatljivom stilu koji se inače pripisuje Stoji na ovoj društvenoj mreži, dok uživo i na televiziji pevačica nije ni približno toliko elokventna, duhovita i kritična prema našem društvu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.