REŠILA DA OTKRIJE ISTINU O SVOM ŽIVOTU I PROSTITUCIJI: Kaja konačno progovorila! O ovome mesecima bruji javnost!
Njene inicijale prepoznali su u katalogu makroa, Foto: Printscreen Instagram

ŠOK INTERVJU

REŠILA DA OTKRIJE ISTINU O SVOM ŽIVOTU I PROSTITUCIJI: Kaja konačno progovorila! O ovome mesecima bruji javnost!

Priznala i zašto više neće da rađa!

Objavljeno: 19:59h

Pevačica Katarina Kaja Ostojić u šok intervjuu koji je dala za medije ističe da ne može sebe da zamisli pored bebe iako iz prvog braka ima odraslu naslednicu i otkriva da suprug ne insistira na tome da rodi dete.

Iz propalog braka sa Nikolom Dragojlovićem Katarina Ostojić ima ćerku Nikolinu, koju je rodila sa 19 godina.

foto: Printscreen Instagram

Nakon toga pevačica je još jednom neuspešno stala na ludi kamen, a sada uživa u trećem braku sa di-džejom Džuniorom Džekom. Iako su u srećnoj zajednici pet godina, Kaja tvrdi da ona i suprug ne razmišljaju o prinovi.

Najiskrenija da budem, ne želim da rodim drugo dete. Mislim da se te stvari rade do 30. godine, posle toga se žene teže odlučuju za to i s godinama je sve teže. Ne mogu da zamislim sebe pored još jedne male babe, nekako sam prerasla to. Sad me interesuju neke druge stvari", kaže Kaja i dodaje da je suprug u tome podržava:

Moj muž nije neko ko insistira na tome, super nam je ovako. Imamo kucu i moje već veliko dete.

foto: Printskrin / Instagram / kaya_ostojic

Pevačica je nedavno objavila novi spot u kojem izgleda provokativno. Ono što je mnogima zapalo za oko jeste njeno izazovno igranje kroz koje je pokazala da ume da tverkuje.

Nikad nisam naučila da tverkujem dobro. To je bio jedan od dva momenta kad sam uspela to da uradim i onda smo ga ubacili u spot, inače nisam baš vična tome. Antitalenat sam za igranje. To sam definitivno potvrdila i zapečatila u šouu "Tvoje lice zvuči poznato". Instruktori su imali ozbiljne muke sa mnom kad je igranje u pitanju. Tako da definitivno nisam igračica.

Svojim izgledom pevačica oduvek privlači ogromnu pažnju. Dok neki tvrde da joj je u tome pomogla plastična hirurgija, drugi smatraju da je na Kaji sve prirodno.

foto: Printscreen

Na kraju je progovorila i o prostituciji.

Naime, javnost poslednjih meseci bruji o navodima da se mnoge pevačica bave prostitucijom, pogotovo nakon što je uhapšen makro Mihailo Maksimović krajem februara. Nakon toga u medijima su se pojavili inicijali pojedinih devojaka koje su umešane u prostituciju, a neki su u inicijalima K. O. prepoznali Kaju. Ona je sada odgovorila na te navode.

Nemam komentar na takve stvari. Ne čitam takve stvari niti me one dotiču", izričita je Ostojićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.