TEŠKA ŽIVOTNA DRAMA: Ovo je  Aca Pejovića PROMENILO IZ KORENA! Redovno ide u crkvu, to ga je ODRŽALO U ŽIVOTU!
Aco Pejović ima divnu porodicu, Foto: Printscreen

veliki vernik

TEŠKA ŽIVOTNA DRAMA: Ovo je Aca Pejovića PROMENILO IZ KORENA! Redovno ide u crkvu, to ga je ODRŽALO U ŽIVOTU!

Komšije otkrile detalje o folkeru koji veoma retko govori o privatnom životu

Objavljeno:

Folk pevač Aco Pejović svoju privatnost drži dalje od javnosti, ali njegove komšije rado su otkrile neke detalje o njemu.

Jedna komšinica odmah je rekla da je Pejović divan, kao i cela njegova porodica, a otkrila je i da najstarija ćerka Magdalena više ne živi sa njima.

Ono što je im je bilo zanimljivo da naglase je da Aca redovno ide u crkvu.

Aco je veliki vernik. Posti, ide na pričest, liturgiju, ispoveda se… Viđam ga stalno u ovoj našoj crkvi na Bežaniji. Mogu vam reći da je i porodicu tako vaspitao. Oni su prava hrišćanska porodica, vernici su, skromni su i pošteni", kaže komšinica.

Teška životna drama u kojoj se porodica Pejović našla pre nekoliko godina, kada je Acovoj supruzi Biljani pukla aneurizma, kako kaže komšinica, promenila je pevača iz korena:

On se u potpunosti okrenuo veri i mislim da ga je to i održalo u životu. Bogu hvala, sve se dobro završilo, opet zahvaljujući veri. Ćerkice su sledile tatin primer, pa su i same našle mir u molitvi.

foto: Story / Luka Šarac

Ćerke su im prelepe. Sve imaju dugu i lepu kosu, moderne su. Ali na stranu sve to, odlični su đaci. Jedna je završila fakultet, druga studira medicinu i odličan je student, ova najmlađa je odličan đak… Jednostavno, Pejovići su porodica na koju bi svako trebalo da se ugleda", rekle su komšije za medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.