PEVAČICA SE ODLUČILA NA DRASTIČNU PROMENU: Nikad nije posetila PLASTIČNOG HIRURGA, a sada će uraditi OVO!
Foto: Prinscreen

rešila da se pomladi!

PEVAČICA SE ODLUČILA NA DRASTIČNU PROMENU: Nikad nije posetila PLASTIČNOG HIRURGA, a sada će uraditi OVO!

Pevačica kaže da je promenila život iz korena

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta, koja će u septembru napuniti 60 godina, izgleda bar deceniju mlađe, zahvaljujući raznim neinvazivnim metodama podmlađivanja kojima se ona, u poslednje vreme, sve češće podvrgava. Ali kako je ona istakla, još uvek nije radila nijednu plastičnu niti rekonstruktivnu operaciju, ali ne beži ni od toga kada za to dođe vreme.

foto: Printscreen / Instagram

- Još uvek ne razmišljam da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečeg što ne boli, a pomaže - kaže iskreno pevačica i ističe da je odnedavno postala prometerka jednog kozmetičkog salona koji u svojoj ponudi ima najsavremenije proizvode, tehnike i aparate za negu kože.

"Trenutno zatežem vrat i podbradak specijalnim vakuumom i laserskim zracima, ali još uvek ne razmišljam o operacijama" - otkriva pevačica za "Alo".

Takođe, pevačica je, kako kaže, svoj život promenila iz korena, pa je tako i navike promenila. Sada pazi šta jede, ne pije alkohol, ima više energije i izgubila je na kilaži.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.