ESTRADA ĆE OVE SEZONE U BUDVI DA PUKNE SVU LOVU: Uvedene KAZNE ZA SKIDANJE! Ko obuče BIKINI - 600 evra! Ludilo!
Milica Pavlović u kupaćem i u kafiću, Foto: Dragan Kadić

zakon isti za sve!

ESTRADA ĆE OVE SEZONE U BUDVI DA PUKNE SVU LOVU: Uvedene KAZNE ZA SKIDANJE! Ko obuče BIKINI - 600 evra! Ludilo!

Navikli da hodaju goli, dok su im paparaci za petama

Objavljeno:

Jasno je da ko u jeku sezone nije bio u Budvi, uopšte nije ni bio na moru, bar što se estrade tiče, pa makar i platio najskuplju i najegzotičniju destinaciju negde u belom svetu i proveo se tamo za sve pare.

Naše javne ličnosti prosto obožavaju da golotinjom prkose domaćim paparacima, koji ih svake godine prate u stopu sve do Crnogorskog primorja.

Zato će ih veoma pogoditi najnovije mere koje su uvele budvanske nadležne službe, o čemu izveštava RTS Budva, a prenosi Radio-televizija Crne Gore.

foto: Dragan Kadić

Naime, po ugledu na Hrvate, Crnogorci su rešili da zavedu red na šetalištima, gde se neretko kreću golaći upravo i najčešće iz estradnog miljea.

foto: Dragan Kadić

Pa, ko voli, nek izvoli, ali za takvo zadovoljstvo ubuduće će morati da izdvoji -recimo za šetnju mimo plaže bez majice - 500 evra, koliko je predviđena kažnja za takav prekršaj. Ako se neko osmeli da prođe čak u kupaćem kostimu nekom javnom površinom to će ga stajati - 600 evra, dok je kazna za jelo i piće najveća i iznosi 700 evra.

foto: Dragan Kadić

Važnost ove odluke kao i pravila i ograničenja ponašanja na javnim površinama moguće je sagledati u odlukama gradova susednih država gde je, primera radi, na Hvaru turistima istaknuto obaveštenje o pravilima i kaznama koje ih očekuju u slučaju neprimerenog ponašanja - naveli su iz komšijskih nadležnih opštinskih službi.

foto: Damir Dervišagić

Svakako da se odluka odnosi na sve turiste i meštane, a ne samo na estradu, ali činjenica je da će ovo njima ipak za nijansu teže pasti nego svima ostalima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.