GAGI ĐOGANI U SUZAMA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Anabela mi je na prevaru OTELA Lunu i Ninu, kad bih počeo da pričam...
Foto: Printscreen Youtube

otvorio dušu

GAGI ĐOGANI U SUZAMA OTKRIO NAJVEĆU TAJNU: Anabela mi je na prevaru OTELA Lunu i Ninu, kad bih počeo da pričam...

Denser ne može da dođe sebi!

Objavljeno:

Anabela i Andrej Atijas prošle nedelje su otputovali u Pariz sa ćerkom Blankicom da joj proslave rođendan, a sa sobom su poveli i Anabelinu kćerku iz prvog braka Ninu, koja je do skoro bila kod oca Gagija Đoganija!

Zbog ove situacije Gagi je očajan, a posebno jer ga Anabela nije obavestila da ćerku vodi van zemlje, već je za to saznao preko Instagrama, na kojima je Anabela postavila kako uživa u Gradu svetlosti sa najmilijima!

Gagi je u intervju za jedne dnevne srpske novine otkrio da je ljut na Anabelu što je otišla bez pitanja sa Ninom i kako ispada da je on loš otac:

foto: Printscreen

- Anabela je odvela Ninu u Pariz, a meni reč nije rekla. Ja sam za nju ništa, ona se ponaša kao da to nisu moja deca!

On je bivšu suprugu optužio da navodno, vodi kćerku gde ona hoće, bez ikakvog pitanja, osim kad ona ima probleme:

- Zna da joj za to ne treba saglasnost, pa to koristi i dete vodi gde stigne, a mene ni o čemu ne obaveštava! Ona ima puno starateljstvo nad decom i misli da je ne treba da znam gde su mi i šta rade kćerke! A kad joj je frka, ona me koristi i dobar sam joj za sve! Decu mi je uzela na prevaru!

Gagi je ispričao šta se desilo pre deset godina kada su se razveli:

- Mi smo tada rešili da se sporazumno razvedemo i nije bilo nikakvih problema. Kad ono, Anabela se pojavluje sa advokatom, a ja sam. Pitao sam je ''Šta će ti advokat kad smo se ti i ja o svemu dogovorili?''.

foto: Printscreen

Gagi tvrdi da ga je Anabela tad prevarila i dala mu da potpiše nešto na šta on ne bi pristao:

- Rekla mi je da to tako treba i dala neki papir da potpišem. Tek posle sam shvatio da mi je podvalila i da sam potpisao da joj dajem potpuno starateljstvo nad decom, da gubim svako pravo!

Pevač je rekao da je Anabeli slepo verovao i da i pored podvale nikad nije prestao da se brine o kćerkama Nini i Luni:

- Ja sam Anabeli verovao a ona je to iskoristila i na prevaru mi uzela decu, a ja to nisam hteo! Lunu i Nini volim i nikada mi nije bilo teško šta god da treba da za njih uradim, njih dve su mi sve na svetu!

On je rekao da je Anabeli dao veći stan dok je on otišao u garsonjeru pošto je razumeo da ona i deca imaju veće potrebe:

foto: Dragana Udovičić

- Po pitanju podele imovine dao sam Anabeli veliki stan bez reči, a ja sam otišao i uzeo neku garsonjeru jer za mene je to dosta pošto sam već sam.

On se tad počeo da jada na Anabelu i njenu bezobzirnost:

- Jel vidite šta sad Anabela radi? Usred školske godine ona vodi moje dete, a da mi barem kaže gde ide i da i Nina ide sa njima! Ona bukvalno radi šta joj se prohte i briga je za sve!

Za kraj, on je rekao da bi mogao svašta da kaže o Anabeli ali neće:

- Kada bih progovorio o Anabeli za tri sata bi se spakovala i otišla u Sarajevo! Imam mnogo toga da kažem, ali neću zbog kćerki!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.