SAŠA POPOVIĆ DONEO ODLUKU KOJA SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI: Direktor otkrio šta će biti sa Zvezdama Granda!
Saša Popović stalno uvodi inovacije u Zvezdama Granda, Foto: Dragana Udovičić

IZNENAĐENJE

SAŠA POPOVIĆ DONEO ODLUKU KOJA SE MNOGIMA NEĆE SVIDETI: Direktor otkrio šta će biti sa Zvezdama Granda!

Saša je sada doneo odluku da ponovo izmeni pravila i predstavi nešto potpuno drugačije u narednoj sezoni

Objavljeno: 19:57h

Zvezde Granda predstavljaju muzički talent šou-program sa najdužom tradicijom u Srbiji, budući da su se slični TV formati obično završavali nakon nekoliko sezona, a ovaj projekat Saše Popovića odoleva vremenu još od 2004. godine.

Trinaesta sezona je, prema rečima direktora Grand produkcije Saše Popovića, gledanija nego sve prethodne, a udela u tome svakako ima i to što su u potpunosti izmenjena pravila.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, svaki član žirija ponaosob bira i sprema kandidate koji se bore sa pulenima drugog člana žirija, a ovaj vid mentorstva izaziva veliku pažnju i mimo standardne emisije koja se emituje svake subote.

Ipak, Saša je sada doneo odluku da ponovo izmeni pravila i predstavi nešto potpuno drugačije u narednoj sezoni, a u planu je objedinjavanje svih republika nekadašnje Jugoslavije koje imaju svoje takmičare u ovom šou-programu.

foto: Ana Paunković

- U novoj sezoni će ceo eks-jugoslovenski žiri biti protiv ovog žirija u studiju, a u centru pažnje su naravno kandidati. Videće kako će to izgledati u novoj sezoni - otkrio je Popović u "Grand Specijalu".

Imena budućih članova žirija iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i (verovatno) Slovenije, Saša nije želeo još da otkriva.

Bonus video

PROZIVALI SU JE DA SE ODSELI U MAKEDONIJU KAD JE VEĆ VOLI: Tijana Dapčević je ovom porukom zapušila usta hejterima, evo zašto će uvek biti ponosna na sestru Tamaru!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.