OPAAA! DA LI JE TO POMIRENJE NA POMOLU?! Ana Sević i Darko Lazić UHVAĆENI NA DELU! Kafenisali, kikotali se i grlili
Ana i Darko su izgleda ostali u sjajnim odnosima, Foto: Sonja Spasić

PAPARACO

OPAAA! DA LI JE TO POMIRENJE NA POMOLU?! Ana Sević i Darko Lazić UHVAĆENI NA DELU! Kafenisali, kikotali se i grlili

Ana je bila baš oduševljena susretom

Objavljeno:

Paparaco Kurir Starsa ulovio je na delu nekadašnje supružnike Anu Sević i Darka Lazića kako uživaju u jednom poznatom restoranu na Vračaru. I dok mediji bruje o tome da su njih dvoje u lošim odnosima, bivši supružnici, koji se još nisu zakonski razveli, uopšte nisu tako izgledali. Naprotiv!

foto: Sonja Spasić

Ana je bila baš oduševljena susretom, pa se sve vreme kikotala pored Darka, a pali su i zagrljaji. Lazić i Sevićka bili su u društvu prijatelja, ali su u kafani sedeli jedan pored drugog. Pevačica je na sastanak stigla potpuno namontirana, odevena u kežual stajling i cipele sa visokim potpeticama, a sve vreme je pomno slušala šta joj bivši dragi priča. I on je bio veoma raspoložen, pa se nije bunio kad mu Ana nasloni ruku na rame ili nogu dok mu nešto objašnjava.

foto: Sonja Spasić

Ne znamo kojim povodom su se njih dvoje susreli, ali je evidentno da su bili prisni i srećni što su se videli. U društvu Ane i Darka nije bila i njihova ćerkica Lorena, pa je jasno da se nisu sastali zbog deteta.

foto: Sonja Spasić

Bivši ljubavnici zadržali su se dobrih sat vremena na piću, a onda je Sevićka digla ruku da dozove konobara kako bi otkucao račun. Međutim, ceh je platio Darko i ostavio pozamašan bakšiš. Kad su napuštali lokal, naš paparaco uhvatio ih je i kako se pozdravljaju pri rastanku, a pevačica je zadovoljno i nasmejano otišla pešaka, dok je Darku drug pridržavao štap dok uđe u automobil.

Jedino se nadamo da je bivši estradni par ovaj susret prijavio svojim sadašnjim partnerima - Marini Gagić i Danijelu Nedeljkoviću.

Bonus video

NIJE OČEKIVALA: Robi Vilijams je 9 godina u BRAKU, a sada je ponovo zaprosio svoju ŽENU!

(Espreso.co.rs/ Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.