ŽAKE NAS JE ZASMEJAVALA U PORODIČNOM BLAGU: Niko ne zna da je bila S OVIM GLUMCEM! Posle 20 godina izgleda OVAKO!
Čuvena Žaklina povukla se iz medija, Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

ŽAKE NAS JE ZASMEJAVALA U PORODIČNOM BLAGU: Niko ne zna da je bila S OVIM GLUMCEM! Posle 20 godina izgleda OVAKO!

Mnogima je bila omiljeni lik

Objavljeno:

Često se na RTS reprizira serija "Porodično blago", pa sve i da hoćemo, nikako ne možemo da zaboravimo likove iz iste i sve one avanture porodice Stojković iz sela Stajkovce koje su nas dovodile do suza.

Glumicu Biljanu Nikolić, koja u seriji glumi famoznu Žake, posle ove serije nismo imali prilike da vidimo, a pričalo se i da je sa svojim suprugom iz serije, bila u vezi i u privatnom životu.

foto: Printscreen

Mnogima je bila omiljeni lik, ali se ipak nakon serije povukla iz javnosti. Biljana Nikolić igrala je Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljković. Ono što je zanimljivo je da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu". Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - izjavio je Pepi u jednom razgovoru i tako zaintrigirao javnost.

foto: Printscreen

Nakon uspeha u "Porodičnom blagu", Biljana je igrala i u seriji "Agencija za SIS", pa se potpuno povukla sa malih ekrana. Danas ima 42 godine, živi u Beogradu, članica je Kruševačkog pozorišta i majka dvojice sinova.

Bonus video

KARLEUŠA BEZ BRSHALTERA U LIFTU: Diva izazovna do bola, puca od samopouzdanja! A evo i zašto SVI ovaj snimak GLEDAJU DVA PUTA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.