POZNATA PO VRELIM SCENAMA SA VOJINOM ĆETKOVIĆEM: A malo ko zna da je glumica GODINAMA U VEZI s OVIM KOLEGOM! (FOTO)
Iva glumi studentkinju koja je u tajnoj vezi s profesorom kog igra Vojin, Foto: Printscreen, RTS

USPELA

POZNATA PO VRELIM SCENAMA SA VOJINOM ĆETKOVIĆEM: A malo ko zna da je glumica GODINAMA U VEZI s OVIM KOLEGOM! (FOTO)

Osvojila je publiku ulogom Teodore u popularnoj seriji "Žigosani u reketu"

Objavljeno:

Mlada glumica Iva Ilinčić, koja je osvojila publiku ulogom u popularnoj seriji "Žigosani u reketu" za jednog od partnera na TV ekranu u ovom ostvarenju ima Vojina Ćetkovića.

Ona u "Žigosanima" tumači jednu od glavnih uloga, lik Teodore Todorović, studentkinje Muzičke akademije koja uplovljava u tajnu ljubavnu vezu sa svojim profesorom, kog igra Vojin Ćetković.

foto: Printscreen

Teodora i profesor Nojman imaju burnu i strastvenu romansu koja se neslavno završava kada Teodorin otac (kojeg igra Nebojša Dugalić) sazna za njihovu aferu, a mlada Iva jednom prilikom ispričala je utiske sa snimanja i otkrila da se već prvog snimajućeg dana u jednoj od scena poljubila sa Vojinom.

Prvo, pa muško. Prošlo je sasvim u redu, on je predivan kolega kao i svi ostali iskusni glumci koji nam, zaista nije fraza, uvek na snimanjima izlaze u susret i daju sve od sebe da nam pomognu", rekla je mlada glumica pre nekoliko meseci gostujući u jutarnjem programu kod voditeljke Nataše Miljković.

Nakon raskida sa profesorom, Teodora se upušta u romansu sa košarkašem Markom Ivanovićem, kojeg igra Aleksandar Radojičić.

foto: Printscreen

Ono što mnogi nisu znali jeste da je glumica Iva Ilinčić u privatnom životu u dugogodišnjoj srećnoj vezi sa glumcem Miodragom Dragičevićem, koji takođe igra u pomenutoj seriji.

Imamo samo jednu zajedničku scenu, ali ni tad nismo sami već u velikom društvu. Super je što smo zajedno u ovoj seriji, tome smo se oboje radovali. Nas dvoje smo se upoznali na fakultetu, Iva studira kod Dragana Petrovića Peleta na klasi. Drago mi je što je još na trećoj godini počela da igra u velikim projektima. Već je glumila u dve fenomenalne predstave, od kojih je "Osama – kasaba u Njujorku" potpuno oduševila publiku. Veoma sam ponosan na nju", istakao je Miodrag nedavno u intervjuu za magazin "Gloria".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.