JK JE SADA STRAH I TREPET, A NEKAD SE OVAKO BLAMIRALA: Deca su BAROMETAR kad je dobra pesma u pitanju (VIDEO)
Jelena Karleuša, Foto: Prisnrceen

ljubazna i FINA!

JK JE SADA STRAH I TREPET, A NEKAD SE OVAKO BLAMIRALA: Deca su BAROMETAR kad je dobra pesma u pitanju (VIDEO)

Jelena Karleuša žestoko sve kritikuje, a zaboravlja na svoje odvale s početka karijere. Gostujući u emisiji na RTS 1996. godine napravila je strašan lapsus

Objavljeno:

Današnja pop diva oštrog jezika i veoma kritičkog stava koji iznosi javno, nekada je bila fini nežni devojčurak i pažljivo je birala reči da se izrazi.

Naime, na internetu se može naći gostovanje Jelene Karleuše na RTS-u s početaka njene karijere kada je promovisala tek drugi po redu studijski album.

To se u to vreme zvalo ploča ili kaseta, a u video prilogu možete čuti kako se ljubazno ophodi JK u emisiji i o čemu sve priča te, sada već davne, 1996. god.

Čak i u komentarima uz ovaj snimak neki su primetili koliko je Karleuša fina, dok je pojedine podsetila i na koleginicu Jasnu Milenković Jami.

Moja druga kaseta, ploča je u pripremi, za jedno dvadesetak dana treba da izađe i biće u produkciji PGP/RTS-a. Prva nije bila u toj produkciji, ali na moje veliko zadovoljstvo, ova druga jeste. Ja se nadam da sa prvog materijala neke pesme su ostale ovako u ušima slušalaca prvenstveno, ali nadam se da će ova druga biti, ako ne isto, onda bar upola dobra kao ova prva", govorila je Jelena, a onda joj je voditeljka saopštila kako je njena ekipa šetala splavovima, kafanama i restoranima, gde je imala prilike da čuje bar dva-tri puta za veče neke njene pesme:

Pa, meni je strašno drago zato što ako je dobra pesma, ona prvo uđe u narod i mogu da se pohvalim da mene ovako posebno vole deca. Ja mislim da su ona BAROMETAR kad je dobra pesma u pitanju, zaključila je tada pevačica, verovatno želeći da kaže parametar, ali se usled prevelike ljubaznosti malo zbunila.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.