MOGAO JE DA POGINE ZBOG ĆERKE! Željko Mitrović jurio 220 na sat, ovakvu AKCIJU niste ni na filmu videli
Željko Mitrović, Foto: Printscreen / Pink

POŽRTVOVAN OTAC

MOGAO JE DA POGINE ZBOG ĆERKE! Željko Mitrović jurio 220 na sat, ovakvu AKCIJU niste ni na filmu videli

Prvi čovek Pinka Željko MItrović u ogromnoj panici da stigne u Njujork na premijeru filma najstarije ćerke Sandre koju je dobio u braku sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, doživeo je pravi pakao.

Objavljeno:

U tenziji Željko je pokušavao da iznađe najbrži način da što pre stigne u Ameriku. Promenio je čak šest letova, vozio se u automobinu vratolomnih 200 kilometara na sat i ostao bez prtljaga. Otkrio je u videu kako je njegova jurnjava izgledala kao i dolazak u Ameriku.

- Obećao sam mojoj ćerki Sandri da ću se do zore pojaviti u Njujorku zbog njenog velikog dana. Promenio sam šets letova, tri kompanije i ostao bez prtljaga, ali moj drug Aki me vozi 220 na sat i po svemu sudeći stižem pre svitanja - piše Željko na Instagramu.

Ubrzo Mitrović se pohvalio da je akcija izvedena uspešno i pokazao gde ga je naslednica sačekala. Reklo bi se da nije bio zadovoljan izborom mesta.

- Ipak sam stigao u Njujork pre svitanja, po dogovoru moja ćerka Sandra sačekala me je u jednom od mnogobrojnih džez klubova. Posle 16 sati puta, glasnog hrkanja u avionskom komšiliku i bez prtljaga. U klubu smo ostali i bez lajv džez muzike jer je ovde četiri sata ujutru - kaže Mitrović.

Za premijeru Sandrinog filma u kojem glavne uloge igraju Anita Mančić i radoje Čupić , Željko je morao da kupi novu garderobu i to brzinom svetlosti. A ćerka je to uradila umesto njega, presrećna što će otac danas biti uz nju, kad su njen talenat i znanje stečeno u inostranstvu na velikom testu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.