GRKINJA NA EVROVIZIJI ISKOPIRALA NASTUP ANE NIKOLIĆ: Lepa PARAĆINKA je ovo uradila još pre 13 godina! (VIDEO)
Eleni Foureira imala je zapažen nastup na ovogodišnjoj Evroviziji, Foto: EPA/ Abir Sultan

DA LI JE MOGUĆE?

GRKINJA NA EVROVIZIJI ISKOPIRALA NASTUP ANE NIKOLIĆ: Lepa PARAĆINKA je ovo uradila još pre 13 godina! (VIDEO)

Ovogodišnja Evrovizija, sem Madoninog nastupa, koji je izazvao veliki broj komentara širom sveta, i nije prošla nešto zapaženo

Objavljeno:

Video klip Nemanje Miloševića koji dokazuje podudarnost nastupa Ane Nikolić na Beoviziji 2006. i Eleni Foureire sa ovogodišnje Evrovizije preplavio je internet.

foto: Printscreen

Ovogodišnja Evrovizija, sem Madoninog nastupa, koji je izazvao veliki broj komentara širom sveta, i nije prošla nešto zapaženo.

foto: EPA/ Abir Sultan

Na Instagram profilu genijalnog Newanje, koji je poznat po pravljenju kreativnih klipova sa našim javnim ličnostima, jedan je posebno privukao pažnju.

foto: Printscreen

Naime, one je uočio da je ovogodišnji nastup grčke pevačice na Evroviziji Eleni Foureire sličan nastupu pevačice Ane Nikolić sa Beovizije 2006. kada je izvela numeru "Romale, romali".

foto: EPA/ Abir Sultan

Ovaj klip je i sama Ana Nikolić podelila na svom Instagramu. A da li je Eleni zaista pronašla inspiraciju u Aninom nastupu, nismo sigurni. A kako sve izgleda pogledajte u videu ispod:

Bonus video

UGLEDAO JU JE I ODMAH JOJ JE NAPISAO PESMU, A NIJE NIŠTA ZNAO O NJOJ: Njih dvoje se vole najviše na SRPSKOJ ESTRADIi, 10 godina su lutali dok ih TRAGEDIJA nije spojila

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.