ŠTA JE TO ČOVEČE NA TEBI? Marama, ženska košulja...Ovako je na MATURI izgledao Ognjen Amidžić
Ognjen Amidžić na maturi, Foto: Printscreen Instagram

HIT FOTKA

ŠTA JE TO ČOVEČE NA TEBI? Marama, ženska košulja...Ovako je na MATURI izgledao Ognjen Amidžić

Danas je poznat po stilu, a kako komentarišete njegov izgled na maturi?

Objavljeno:

Višedecenijska karijera, fenomenalan smisao za humor i autorska emisija koja već 11 sezona beleži fantastične rezultate gledanosti - samo su neke od stvari koje opisuju ovog popularnog voditelja.

Na TV Pink je od 2002. godine, kada je vodio jutarnji program u potpuno drugačijoj formi od svega što je do tada postojalo na domaćim televizijama. Kasnije se oprobao i u drugačijim formatima, u kojima je takođe bio veoma upešan i ubrzo postao prepoznatljivo TV lice.

Iako je danas poznat po odličnom stilu oblačenja, mi smo došli u posed njegove fotografije sa velike mature. Kako je sam rekao za ovu fotografiju, tada nije mogao da se pohvali istančanim ukusom za modu, te nema sumnje da bi modni znalci i te kako imali šta da prokomentarišu o ovoj njegovoj kombinaciji.

Na fotografiji, naš poznati voditelj pozira sa drugom na proslavi mature, a pretpostavljamo da je ovakav stajling bio potpuno u skladu sa tadašnjom modom.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, na svu sreću, voditelj najgledanijeg lejt najt šou programa , danas se oblači potpuno drugačije, i uvek je u korak sa modnim trendovima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.