ANA RAZMIŠLJA O LIPOSUKCIJI, ALI SE PLAŠI: Doktori je upozorili na VIŠAK KOŽE i komplikacije OPERACIJE
Ana Nikolić, Foto: Damir Dervišagić

NE MOŽE DA SMRŠA

ANA RAZMIŠLJA O LIPOSUKCIJI, ALI SE PLAŠI: Doktori je upozorili na VIŠAK KOŽE i komplikacije OPERACIJE

Nije tajna da pevačica Ana Nikolić na sve načine pokušava da smrša i liniju dovede do savršenstva pred izlazak novog albuma. Budući da mukotrpni i iscrpljujući treninzi nisu urodili plodom, pevačica sve više razmišlja o liposukciji.

Objavljeno:

Ana se već podvrgla medicinskim analizama u jednoj privatnoj klinici i intenzivno razmišlja o tome da ode pod nož.

- Ana se teško nosi sa viškom kilograma i još teže sa komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Stare fotografije gotovo da i ne gleda. Ne može da prihvati činjenicu da je od jedne od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni došla u fazu neprepoznatljivosti - ispričao je bliski Anin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je još rekao, na putu mršavljenja nailazi na razne teškoće, a najveći joj problem predstavlja psiha.

foto: Vladimir Sporčić

- Ona počne sa dijetom, a onda nakon nedelju-dve dana, kada stane na vagu i shvati da nije oslabila nijedan kilogram, od nervoze navali na čokoladu, testeninu i grickalice… Ma sve što joj padne pod ruku. Onda je grize savest, pa sve ispočetka. Pokušala je i sa personalnim trenerom, sa režimom ishrane, sa mezoterapijom i masažom. Kod njene mame u salonu je radila još neke metode izbacivanja vode iz organizma, ali sve je to nedovoljno, budući da Ana nema desetak kilograma viška, već više od 30 - priča dobro upućeni izvor.

- Ana se već konsultovala sa nekim stručnjacima iz oblasti plastične hirurgije kako bi joj predočili dobre i loše strane liposukcije i sada treba da donese konačnu odluku.

Malo se i prepala jer, kako su joj objasnili, intervencija vađenja masti iz organizma nije jednostavna.

foto: Printscreen

Postoji rizik od pojavljivanja viška kože, ali ono što nju najviše deprimira je činjenica da oporavak traje dugo. To je brine i zbog ćerkice, o kojoj pretežno brine sama, ali i zbog poslovnih obaveza i rada na novom albumu, koji bi želela da što pre predstavi publici - priča naš izvor.

Kako nam je još rekao, u nameri da ode na liposukciju je ne podržava ni majka Miljana, koja je pobornica zdravog načina života, ishrane i treninga.

- Majka joj je rekla da odustane od brzog rešenja i da, dok se dobro ne oznoji u teretani, dugoročnog uspeha nema. Takođe, rekla joj je da „probuši kašiku“, da izbaci iz upotrebe alkohol i sokove, da ne jede slanu hranu, koja joj zadržava vodu u organizmu i zbog koje otiče. Ali Ana ne sluša nikoga - završava naš izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.