KOMŠIJE OTKRILE ISTINU O TEU I JELISAVETI: Ona je jako NEKULTURNA! Pravi mrgud ni hvala ne ume da kaže!
Teodosić i Jelisaveta, Foto: Marina Lopičić

Ko bi rekao?

KOMŠIJE OTKRILE ISTINU O TEU I JELISAVETI: Ona je jako NEKULTURNA! Pravi mrgud ni hvala ne ume da kaže!

Popularni par Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić prošle godine kupili su stan u elitnom naselju blizu Hrama Svetog Save, a " novinari su se uputili u njihov komšiluk kako bi iz prve ruke saznali nešto više o njima.

Objavljeno:

Preko puta njihove zgrade sreli su komšiju koji je rekao da je Miloš divan dečko i odličan sused.

- Miloša sam upoznao pre malo više od godinu dana i odmah mi se svideo. Veoma je ljubazan, srdačan i dobar prema komšijama. Nekoliko puta sam mu pomogao da utovari stvari za bebu u automobil, a on mi je za to davao po hiljadu dinara, jednom se baš otvorio i ostavio mi 50 dolara. Iznenadio me je tim gestom jer ja volim svima da pomognem i nikada nisam tražio ništa zauzvrat. Šta da kažem, duša od čoveka. Uvek me pozdravi, pita kako sam, da li mi nešto treba, a kada je u gužvi, samo mahne. Znam da on ima mnogo para, ali uopšte nije uobražen kao mnogi slavni košarkaši. U zgradi u kojoj živi su svi bogataši i slavni sportisti, ali od svih njih on je najbolji - ispričao je komšija i dodao da sa Miloševom suprugom Jelisavetom nikad nije pričao.

foto: Printscreen Instagram

- Viđao sam je, stalno je sa bebicom i po onome što sam video kako gleda bebu i kako je pazi, rekao bih da je dobra i požrtvovana majka, a i vidi se da mnogo voli Miloša. Kad god sam ih video zajedno, ona ga je držala za ruku i ljubila - ispričao je ovaj komšija.

Pričali su i sa radnikom sa obližnjeg gradilišta.

- Tea vižam svako jutro, ponekad mu se javim, on uzvrati i nasmeje se. Pre nego što sam ga upoznao, delovao mi je uobraženo, ali ispostavilo se da je dečko takva faca i dobrica - rekao je pa je ekipu "Alo!" novina uputio na obližnju trafiku na kojoj Teodosići često kupuju.

foto: Dragana Udovičić

- Jelisavetu vižam svaki dan i nemam lepo mišljenje o njoj. Nikada nije nasmejana, stalno je u nekoj žurbi, ma pravi je mrgud. Ni hvala ne ume da kaže, a to je baš nekulturno. Jednom sam razgovarala sa gazdom telefonom, a ona se brecnula na mene kako nema ceo dan da čeka. Tražila je da prekinem razgovor i da je uslužim - ispričala je za "Alo!" prodavačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.