SKANDAL!!! Sloba UVREDIO Kijinu majku i uporedio je sa ZMIJOM! Kija ŽESTOKO ODGOVARA!
Foto: Printscreen

haos

SKANDAL!!! Sloba UVREDIO Kijinu majku i uporedio je sa ZMIJOM! Kija ŽESTOKO ODGOVARA!

U pokušaju da bude duhovit, Sloba Radanović je ponovo preterao. On je, naime, na Instagramu objavio svoju fotografiju sa zmijom oko vrata iznad koje je pisalo da je to njegova tašta.

Objavljeno:

Kija Kockar je, logično, na ovo izuzetno burno reagovala. Mi smo je kontaktirali iako je trenutno na odmoru na Malti i imala je šta da kaže o svemu.

foto: Printscreen Instagram

“Na odmoru sam i uživam sa prijateljima i njihovim porodicama i nisam baš ažurna sa dešavanjima, ali ovo sam ispratila jer mi je dosta njih poslalo. Opet kažem, ne može kruška da rodi jabuku. Vredjati moju mamu, jednu gospodju i damu, je novi nivo dna čak i za njega. Ali to samo govori o njemu i o njegovom odsustvu etike, morala i socijalne svesti i svakako humora. Zato sam i uvek tvrdila da mu je bilo mesto tamo gde se uputio ulaskom u Zadrugu i započinjući vezu sa devojkom, čije karakteristike sam već navodila, a i ona nije tema. To je taj rečnik, humor i intelekt. Takvi potomci i treba medjusobno da se razmnožavaju i ne treba svoju genetiku da mešaju sa normalnim ljudima, već da ostanu u svom domenu. Emotivno je on za mene završen još dana kada sam donela odluku da se razvedem, kao neka vrsta prijatelja je završio ovog trenutka vredjajuci moju majku. Ostala mu je titula kolege i bivšeg muža Kije Kockar. Žao mi je što sam upletena medijski u sve ovo i sto moram da komentarišem, kad moj život van kamera i društvenih mreža nema dodirnih tačka sa ovom personom non grata, ali proći će i to.”

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.