Tamara Đurić: Zašto svi misle da sam silikonka?! Samo sam ove dve stvari uradila na sebi!

otvoreno bez kompleksa

Tamara Đurić: Zašto svi misle da sam silikonka?! Samo sam ove dve stvari uradila na sebi!

Klaberka je u intervjuu za naš portal otkrila šta je sve promenila na svom telu plastičnom hirurgijom
Objavljeno:

Plastičnu hirurgiju jedni osuđuju dok je drugi izrazito podržavaju. Tamara Đurić nikad nije krila da je radi posetilac plastičnog hirurga. Ona je za Espreso otkrila šta je sve na sebi promenila operacijama. Tamara Đurić: Stanija je degenerična seljančura, a Kristijan tele kromanjonsko! (VIDEO)

- Jedino što imam na sebi to su grudi i usne koje su privremene, iako sam viđena kao silikonka. Valjda ne mogu ništa drugo da mi nađu. Ne kažem da ništa drugo ne bih radila. Ako mi nešto još bude zasmetalo na mom telu, sasvim sigurno ću ja to kod plastičnog hirurga da rešim - rekla je Tamara. Tamara Đurić: Ranije sam volela fudbalere, a sada hirurga i Makarone! Ali Nole... (FOTO) (VIDEO) Ona je i dodala da izrazito podržava plastičnu hirurgiju i da ne može da veruje da žena može da živi sa kompleksima, ako već postoji tako lako rešenje da se oni uklone.
- Ne mogu da verujem da žena može da živi sa kompleksom malih grudi, velikog nosa, bora ispod očiju, a da po svaku cenu odbija da ide kod plastičnog hirurga - rekla je Tamara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.