Pišica! Tamara Đurić otkrila koji Farmer ima najmanjeg majmuna! (FOTO)

A kako ona zna?

Pišica! Tamara Đurić otkrila koji Farmer ima najmanjeg majmuna! (FOTO)

Klaberka je specijalno za portal Espreso rešila misteriju ko od učesnika prošle sezone rijalitija "Farma" ima najmanji polni organ
Objavljeno: 21:14h

U prošloj sezoni rijalitija "Farma" dosta se spekulisalo o tome koji od učesnika ima najmanji, a koji najveći polni organ. U intervjuu koji je dala za Espreso, klaberka Tamara Đurić je rešila da nam otkrije i ovu misteriju. Tamara Đurić: Stanija je degenerična seljančura, a Kristijan tele kromanjonsko! (VIDEO)

Ona je rekla kako Kristijan ima najmanji polni organ na imanju. - Meni je Balerina rekla kako Kristijan ima polni ud kao smoki. I dok je to govorila ona je vrištala od smeha i ja sam skontala da je on verovatno zbog toga i iskompleksiran. Toliki čovek sa toliko malim polnim udom.
Tamara se odmah ogradila da ona lično ovu informaciju nije proveravala. - Nisam merila, niti me zanima kako izgleda Kristijanov polni organ, ali verujem Balerini jer on je s njom opštio na "Farmi", tako da verujem joj. I ponaša se kao da ima mali tuki - zaključila je Tamara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.