UVEK IMA ONIH KOJI ĆE KRITIKOVATI: Nevena Božović PRED FINALE EVROVIZIJE obratila se Srbima iz Tel Aviva!
Nevena Božović večeras na finalu Evrovizije brani boje Srbije, Foto: EPA/ Abir Sultan

NADAMO SE NAJBOLJEM

UVEK IMA ONIH KOJI ĆE KRITIKOVATI: Nevena Božović PRED FINALE EVROVIZIJE obratila se Srbima iz Tel Aviva!

I dok su pojedini okarakterisali numeru kao dosadnu, drugi su kritikovali njen stajling

Objavljeno:

Fenomenalnim nastupom u Tel Avivu Nevena Božović je uspela da skrene pažnju na sebe i da fanovi ovog muzičkog takmičenja ime naše zemlje spominju kao jedno od favorita.

Nakon fenomenalnog nastupa u polufinalnoj večeri Nevena Božović podelila je svoje utiske, napominjući da se aktivno sprema za veliko finale koje je večeras.

- Predivan je osećaj čuti ime svoje zemlje koja ulazi u finale Pesme Evrovizije. Imala sam veliku podršku iz Srbije, ogromnu podršku svojih kolega i svima sam veoma zahvalna na tome. Čestitke su mi uputili i ostali učesnici i poželeli mi sreću u finalu. Očekuje nas još odgovorniji posao, ali sam sigurna da ćemo moj tim i ja dati sve od sebe da budete ponosni na nas - u dahu je ispričala Nevena za “Blic”.

foto: Profimedia

I dok su pojedini okarakterisali numeru kao dosadnu, drugi su kritikovali njen stajling, a veliki broj fanova ovog takmičenja su je branili i napomenuli da je ona jedan od favorita. Nevena ističe da ne obraća pažnju na komentare, već da se bavi onim što će izvesti na sceni.

- Skoncentrisana sam isključivo na nastup. Uvek postoje oni koji će kritikovati, ali srećom, mnogo je više pozitivnih komentara i podrške. To mi daje dodatni motiv da dam svoj maksimum i kao što je to bilo prethodnih puta slučaj, srce ostavim na sceni - izjavila je srpska predstavnica i otkrila šta joj daje najveću energiju:

foto: Profimedia

- Snagu i energiju mi daju ljudi koji me okružuju i zbog kojih se osećam rasterećeno. Na Pesmi Evrovizije nema odmora. Aktivnosti su svakodnevne.

- Veoma sam ponosna što pevam opet za svoju zemlju i želim da dam sve najbolje u finalu. Ovo mi puno znači i hvala vam na podršci - rekla je Nevena. Srpska predstavnica će večeras u finalu Evrosonga pevati u drugoj polovini, odlučio je žreb.

Bonus video

KOMEMORACIJA MIŠI JANKETIĆU U JDP: Govor Vide Ognjenović sve je rasplakao!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.