EMINA SAMO ŠTO SE NE RASPADNE: Popustili joj silikoni, mora na HITAN REMONT! ŠOKIRALA IZGLEDOM!
Emina Jahović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ŠOKOVI!

EMINA SAMO ŠTO SE NE RASPADNE: Popustili joj silikoni, mora na HITAN REMONT! ŠOKIRALA IZGLEDOM!

I doktorka za estetsku hirurgiju dala svoj sud...

Objavljeno:

Pop pevačica Emina Jahović ovih dana preživljava pravu dramu zbog silikonskih usana koje su promenile oblik i formu. Ona je navodno očajna zbog toga, te na sve načine pokušava da reši problem. - Emina je pre deset godina, u želji da poveća volumen svojih usana, u njih ubrizgala silikon koji je bio veoma popularan tih godina. Malo je poznato da je on sintetički materijal i da je generalno loš za organizam. Kasnije su se pojavili razni prirodni materijali poput hijalurona i nekih drugih filera, ali tada, kada je ona radila tu estetsku intervenciju, koristilo se pretežno silikonsko ulje - priča izvor blizak pevačici, koji je želeo da ostane anoniman. Kako nam je još objasnio, ona se sada kaje, pošto su joj usne tokom godina promenile oblik i mimiku celog lica. To naročito primeti, kako nam je objasnio, kada se fotografiše ili gleda sebe na TV ekranu.

foto: Printscreen

- Nedavno je snimala neki stori za Instagram i nakon što ga je objavila, dobila je milion poruka u inboks sa konkretnim pitanjem: "Šta ti se desilo sa usnama?" ili komentare poput :"Ti se raspadaš!", "Idi na remont hitno" i slične. To ju je načisto slomilo, pa je stori obrisala ubrzo, a počela je i da traži savet lekara da bi ispravila ono što je ranijih godina učinjeno - rekao je izvor.

Kristina Davidović, najpoznatija doktorka za estetsku medicinu u našoj zemlji, za "Alo!" kaže da se ključ rešenja Emininog problema nalazi u rukama hirurga. - Emina Jahović je jedna od najlepših žena regiona, koja vodi računa o svom izgledu i dosta ulaže i u lice i u telo, kako bi izgledala besprekorno. Mnoge devojke i žene dolaze u moju ordinaciju sa njenim fotografijama, tražeći da njihove usne, nos ili jagodice izgledaju baš kao Eminine - kaže dr Davidović i objašnjava stručno šta se tačno desilo s Emininim usnama, nakon što smo joj pokazali fotografije kako trenutno izgleda.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Emini je verovatno u usta ubačen neki od trajnih sintetskih materijala, kao što su biopolimer ili silikonsko ulje, koji gotovo nikada ne mogu da obezbede i potpunu prirodnost tokom mimike. Zato se vide ove nepravilnosti. Korekcija sintetskih materijala je vrlo teška. Pretpostavljam da je ovde kasnije rađena korekcija nepravilnosti hijaluronom, ali potpuno rešenje je moguće samo hirurškim uklanjanjem - kaže doktorka Davidović, koja je specijalista radiologije, ali i internacionalni edukator za estetsku medicinu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.