OPTUŽIVALI SU JE DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Kaja KONAČNO progovorila o NAJVEĆOJ ESTRADNOJ AFERI!
Kaja uživa u skladnom braku sa svetski poznatim di džejom, Foto: Luka Šarac

ODBRANILA SE

OPTUŽIVALI SU JE DA SE BAVI PROSTITUCIJOM: Kaja KONAČNO progovorila o NAJVEĆOJ ESTRADNOJ AFERI!

Kaja zahvaljujući finansijskoj sigurnosti ulaže i u svoje telo

Objavljeno:

Kontroverzna pevačica Katarina Kaja Ostojić nakon ljubavi i braka sa svetskim di džejom Džuniorom Džekom povukla se sa neko vreme iz javnosti.

Mnoge je obradovala kada je objavila povratnički singl "Mi chica", a sada je rešila da progovori iskreno na razne teme.

foto: Daktilo

Iako danas živi život na kom joj mnogi mogu pozavideti pa zbog prirode suprugovog posla posećuje najluksuznije svetske destinacije Kaja zahvaljujući finansijskoj sigurnosti ulaže i u svoje telo pa bez ustručavanja ponosno ističe:

- Ja nemam stranih tela u sebi. Sopstveno salo nije strano telo i za koju godinu bi taj zahvat trebalo da uđe u zdravstveno osiguranje. Ja mislim da to tako treba da bude i da svako ko nije zadovoljan nekim delom tela može i treba da ga sredi - kaže pevačica za "Srpski telegraf".

Love is in da house ????????

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Kada je njen brak u pitanju ističe da su različiti i da ih to održava. Kaja priznaje da joj je Džunior pomalo dosadan, a kao najlepši period iz njihovog braka ističe sledeće:

- Jedino zanimljivo nam je bilo prvo leto kada smo se uzeli. Od tada smo svake godine na Ibici po mesec dana i slobodno vreme provodimo sedeći kod kuće dok svi drugi uživaju i izlaze.

Ovaj bračni par prate predrasude , dok za Džuniora smatraju da je konzument nedozvoljenih supstanci, o Kaji su kolale priče da se bavi prostitucijom, a ona na to ima samo jedno da kaže:

- Mediji su me pomenuli u tom kontekstu i svi do jednog bili su tuženi. Nemam više ništa da kažem na tu temu. Ne bih više o tome jer mi je ispod časti da govorim o takvim stvarima - završava Kaja.

S obzirom na to da je izuzetno aktivna kada su treninzi u pitanju pa neretko kači fotografije iz teretane ističe da jedva čeka nastupe i izvođenje novih pesama, a s obzirom na njenu fizičku kondiciju đuskanje na sceni joj neće predstavljati nikakav problem.

Bonus video

ZGRABILA JE MIKROFON I ZAPEVALA CECU! Niko ne zna da je ONA pre 10 godina pevala na festivalu, a sad INSTAGRAM gori zbog NJE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.