MUSTAFA SANDAL SMUVAO ZGODNU PLAVUŠU: Emina godinama unazad znala ZA NJU! EVO ŠTA JE PORUČILA!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

PREDVIDELA!

MUSTAFA SANDAL SMUVAO ZGODNU PLAVUŠU: Emina godinama unazad znala ZA NJU! EVO ŠTA JE PORUČILA!

Naime, Eminin bivši muž uhvaćen je kako gradom šeta sa anonimnom plavušom

Objavljeno:

Emina Jahović i Mustafa Sandal napokon su krenuli svako svojim putem.

Pevačica je, posle razvoda sa turskim pevačem, bila u vezi sa bogatim turskim biznismenom, ali ta veza, iako je ličila na ozbiljnu, nije dugo trajala.

Sada je Mustafa uhvaćen i snimljen sa novom devojkom. Naime, Eminin bivši muž uhvaćen je kako gradom šeta sa anonimnom plavušom. Izgleda da je mnogo mlađa, potpuno drugačija od Emine i viša od Sandala, baš kao što je i naša pevačica.

foto: Printscreen

Ne možemo ipak, a da se ne setimo one jedne stare Eminine pesme koja neodoljivo podseća na novonastali scenario u njenom ljubavnom životu. S obzirom na novu devojku svog bivšeg muža, taman bi sada mogla malo da oživi onaj svoj hit "Da l' ona zna". Ako se prisetimo reči, čini se da trenutno baš odgovaraju situaciji. Skoro pa kao da je ovom pesmom i predvidela nešto što će se desiti toliko godina kasnije:

"Prava, ona misli da je prava i sa tobom bi da spava a ne zna da si moj Plava, zar je vazno sto je plava kad svaki pramen moje crne kose postace joj nespokoj

foto: Printscreen

Ref. Da l' ona zna ko sam ti ja sta sam ti znacila da sam ti dane vedrila i oblacila Da l' ona zna kog ne voli kom se suprotstavlja i da sam ja ona koja ostavlja Drama, zivot postace joj drama ostace na stubu srama kad shvati da si moj"

foto: Printscreen

Pevačica je međutim kad su je kontaktirali po pitanju ovih novosti, bila kratka i ne previše zainteresovana. Ove scene je navodno ne potresaju, a okrenuta je kaže sinovima: "Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan", bila je kategorična Emina u izjavi za turske medije. Da li je međutim zaista tako, i šta se ustvari dešava sa njenim emocijama, i da li je pomenuta pesma ipak ona koju u sebi peva, to ipak samo ona zna.

foto: Printscreen/ Instagram/ yaemina

Podsetimo, Emina se nedavno preselila iz luksuzne vile u kojoj su svo četvoro živeli, u kravt u Istanbulu, gde živi njen bivši kako bi jedno drugom bili bliže.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.