SNIMANJE PO*NO FILMOVA GA JE UNIŠTILO, PA JAVNO PROGOVORIO: Evo kakve posledice je to ostavilo na MOJE ZDRAVLJE!
Nije mislio da ima zdravstvenih problema, Foto: Printscreen Instagram, chriszeischegg

glumac progovorio

SNIMANJE PO*NO FILMOVA GA JE UNIŠTILO, PA JAVNO PROGOVORIO: Evo kakve posledice je to ostavilo na MOJE ZDRAVLJE!

Nije mogao da funkcioniše bez lekova...

Objavljeno: 16.05.2019. 17:51h

Bivši po*no glumac Kristofer Zajšeg, poznatiji pod po*no imenom Deni Vajld javno je progovorio o posledicama koje je na njegovo zdravlje ostavio rad u po*no industriji. Zbog predoziranja lekovima namenjenim postizanju erekcije on je završio bolnici.

U po*nićima je glumio deset godina, a može se videti u više od 600 scena i sa muškarcima i sa ženama. Zarađivao je ogromne količine novca, a jedini problem su mu bile osude okoline. Iako njegova porodica nije bila zadovoljna njegovim izborom karijere otpočetka, situacija se drastično pogoršala pošto je odlučio da glumi i u strejt i u gej po*nićima. Tada se našao u problemima i na poslu, jer ekipa iz strejt po*nića nije blagonaklono gledala na činjenicu da glumci u gej po*nićima ne moraju da idu na redovna testiranja. Na kraju je Deni završio u bolnici sa dijagnozom prijapizma, odnosno produžene erekcije, zbog svoje ovisnosti o lekovima protiv erektilne disfunkcije.

Tokom osam godina karijere, završio sam na hitnoj tri puta, svaki put zbog prijapizma. Posle trećeg puta, lekar mi je rekao da ću doživeti trajne probleme, ako nastavim da koristim lekove. Na primer, tkivo u penisu može postati oštećeno, što će dovesti do impotencije. Prestao sam da glumim u po*nićima već sledećeg dana. Nisam mislio da imam zdravstvenih problema, nisam osećao nuspojave pošto sam prestao da uzimam lekove, ali danas verujem da sam, pred kraj karijere, bio ovisan o Cialisu, leku protiv erektilne disfunkcije", rekao je Deni za The Independent.

Iako kao mladić u 20-ima nije imao razloga za korišćenje takvih lekova, zbog straha od nastupa pored kamerama počeo je da ih koristi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At the Jason Rhoades show at @hauserwirth with @maggiewest

A post shared by Chris Zeischegg (@chriszeischegg) on

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media