KIJA VIŠE NI NE RAZGOVARA SA SLOBOM: Taj čovek neće da me ostavi NA MIRU! Zaluđeni FANATICI bi da nas vide zajedno
Sloba i Kija, Foto: Prinscreen

DEFINITIVAN KRAJ

KIJA VIŠE NI NE RAZGOVARA SA SLOBOM: Taj čovek neće da me ostavi NA MIRU! Zaluđeni FANATICI bi da nas vide zajedno

Nisu uspeli da se izbore za svoju ljubav...

Objavljeno:

Kija Kockar je otkazala venčanje sa Slobom Radanovićem! Najpoznatiji par na Balkanu je planirao da ponovo stane na ludi kamen na leto u Las Vegasu, tokom zajedničke američke turneje, ali je pobednica "Zadruge" rešila da definitivno raskrsti sa pevačem.

Na drugu godišnjicu svog braka došli su na snimanje emisije "Pinkove zvezde" odvojenim automobilima, a u studio su ušli na različite ulaze i međusobno nisu prozborili ni reč! Kija je napomenula da je ovog puta zauvek raskinula sa Slobom.

Prebolela sam ga

"Ne volim ga više! Verovala sam da će biti najbolji muž na svetu, ali se pokazao kao veoma loš", kazala je pevačica, koja se trudila da izbegne Radanovića, pa je umesto u apartmanu sa ostalim članovima žirija, sama sedela u studiju do početka snimanja.

"Prebolela sam ga, ne patim više zbog svega što se desilo. Ponekad se rasplačem kad se setim kroz kakve sam teške trenutke prošla, a ne zato što ga volim. Naš građanski brak je odavno okončan, a Sloba nikako neće da mi da crkveni razvod. Saznala sam da mogu sama da pokrenem postupak, tako da ću to i da učinim", samouvereno je rekla Kockareva.

foto: Printscreen

Ponizio me

Ona nije želela da otkrije zbog čega su se ovog puta burno posvađali, ali je napomenula da sa Slobom ne želi da bude na silu.

"Zaluđeni fanatici žele da završimo zajedno. Oni, kao i Slobodan, ne mogu da se pomire sa činjenicom da se to ipak neće desiti. Taj čovek neće da me ostavi na miru, a za mene je sve gotovo! Kako nakon svega što mi je učinio možemo da imamo srećan kraj?! Ponizio me pred celom nacijom", kazala je pevačica za jedan srpski dnevni list, koja Slobi očigledno nije uspela da oprosti preljubu sa Lunom Đogani.

U studiju se uskoro pojavio Radanović, ali ga je Kija ignorisala. Iako sede jedno pored drugog, nijednom se nisu pogledali, a kamoli progovorili. Gledali su u svoje mobilne telefone, a zatim su ćaskali sa ostalim članovima žirija - Kija sa Žikom Todorovićem, a Sloba sa Damirom Handanovićem.

foto: Printscreen

Sloba se i dalje nada...

Iako Kija napominje da je stavila tačku na njihovu ljubav, Sloba se nada da će se predomisliti.

"Osećam nostalgiju i neku čudnu emociju na današnji dan, kad smo pre dve godine u crkvi zaokružili našu ljubav. Voleo bih da posle snimanja odemo na ručak... Ne znam koliko je to izvodljivo, pošto se naš odnos stalno menja, čas je toplo, čas hladno. Na Kristinu ne mogu da se naljutim. I kad me iznervira, brzo me prođe. Uvek ću se truditi da imamo dobar odnos", rekao je Radanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.