Ovo je Kristijanova poruka koju je Sud zabranio! Poslednje reči pred odlazak u zatvor! (VIDEO)

Tajni video!

Ovo je Kristijanova poruka koju je Sud zabranio! Poslednje reči pred odlazak u zatvor! (VIDEO)

Na Fejbuku se pojavila video poruka koju je Kristijan snimio pre odlaska na robiju, a za koju je Sud zabranio da se objavi!
Objavljeno: 16:32h

Nakon što je Kristijan Golubović uhapšen i poslat na izdržavanje zatvorske kazne, na jednoj od njegovih fan stranica na Fejsbuku je postavljena Golubovićeva video poruka. Ovo što je ex žena rekla o Željku Šašiću je najveće poniženje za bilo koju osobu na svetu!

Facebook
Kako se navodi, zbog zabrane korišćenja interneta koju mu je sud izrekao i medijske hajke, ona ranije nije objavljena.
Kristijan je ovu poruku snimio na Goču 14. februara. - Svih ovih nedelja ste videli mizeriju dobre Stanije koja je gora od one mizerije Tamare Đurić i onih ostalih homoseksualaca na Farmi 6, koji su me neprekidno 125 dana provocirali da im polomim zube i da ispadnem nasilnik, ludak, kriminalac. Znamo ko je pobednik ne samo Farme 6, nego života. 46 godina nisam uprljao obraz ni zbog kakvog duga, nikada ni od koga nisam pozajmio, a davao sam milione - ispričao je Kristijan.
Printscreen/Facebook/Kristijan Kiki Golubović
- Pozdravljam sve svoje fanove i poručujem im da me ni tih godinu i po, ni te četiri godine, ni 14 lažnih godina zbog nekakve droge, neće zaustaviti na putu da budem najbolji i nepobediv - rekao je Golubović.

14.2.2016. Goč Zbog zabrane korišćenja interneta i medijske hajke snimak tek sada izlazi javno...

Posted by Kristijan Kiki Golubovic on четвртак 17. март 2016.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.