SVI SU JE OBOŽAVALI KAO MAJKU PRIRODU, ONDA SE UDALA I RODILA SINA: Nekadašnja LEPOTICA danas izgleda OVAKO! (FOTO)
Oduvek je volela poznate muškarce, Foto: Printscreen Youtube

BILA JE I MIS BEOGRADA

SVI SU JE OBOŽAVALI KAO MAJKU PRIRODU, ONDA SE UDALA I RODILA SINA: Nekadašnja LEPOTICA danas izgleda OVAKO! (FOTO)

Ona u emisiji nije progovarala, imala je samo jednu funkciju - da bude lepa!

Objavljeno:

Sredinom dvehiljaditih emitovala se emiija zabavnog karaktera "Ćao, Darvine", a voditelji ove veoma gledane emisije bio je dobro uigran tandem - Ognjen Amidžić i pokojni glumac Marinko Madžgalj.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, većina muškaraca je njihov šou gledala zbog Milice Nastić, koja je, iako na njoj nije bilo baš sve prirodno, kao lepotica, imala ulogu Majke Prirode. Taj nadimak joj je i do danas ostao. Ona u emisiji nije progovarala, imala je samo jednu funkciju - da bude lepa!

U međuvremenu se udala za fudbalera Ivana Obradovića sa kojim ima i sina.

I pre braka zabavljala se sa fudbalerima, pa je jednom prilikom Nataša Šavija ispričala kako je Adem Ljajić ostavio baš zbog Milice Nastić:

Adem mi je slomio srce. Ostavio me je zbog Milice Nastić. Bio je u paralelnoj vezi sa mnom i sa njom. Javnost zna da je ona manekenka i "Majka priroda" koja je sada udata. Inače ja sam se sa Ademom viđala dva meseca, a kasnije kad me je ostavio, saznala sam da ima devojku i da se viđao i sa mnom, a to je bila Milica", spričala je Šavija.

Milica je inače uvek volela poznate frajere, pa se, pre nego što je postala poznata kao Majka Priroda, u javnosti pojavljivala kao mis Beograda, ali i kao devojka Nikole Rokvića.

Nekoliko godina kasnije zaposlila se na TV Pink kao organizatorka, a učestvovala je i u rijalitiju "Farma". Tada se zabavljala sa fudbalerom OFK Beograda Stojanom Šarcem, ali ni to nije potrajalo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.