KAKO JE NIJE SRAMOTA? Cela Evropa odlepila za NAŠOM NEVENOM, jedino JK vređa! ZAR POSLE SVEGA TI DA BUDEŠ SUDIJA?
Karleuša oplela po našoj predstavnici na Evroviziji 2019., Foto: Printscreen

valjda misli da je kompetentna!

KAKO JE NIJE SRAMOTA? Cela Evropa odlepila za NAŠOM NEVENOM, jedino JK vređa! ZAR POSLE SVEGA TI DA BUDEŠ SUDIJA?

Karleuša je na svom Instagram nalogu objavila status i zapitala se dokle ćemo slati "prosečne izvođače" i pesme na ovo takmičenje

Objavljeno:

Iako je Nevena Božović sinoć uspela da se plasira u finale Evrovizije i oduševi kako svojim glasom, tako i stasom i kompletnom pojavom publiku širom Evrope, Jelena Karleuša smatra da u subotu nemamo velikih šansi.

foto: Printscreen

Ona je na svom Instagram nalogu objavila status i zapitala se dokle ćemo slati "prosečne izvođače" i pesme na ovo takmičenje i zbog čega nismo izvukli nikakve pouke iz pobede Marije Šerifović. Bez imalo blama, Karleuša je na svom instagramu napisala ovo:

foto: Printscreen

Da rezimiramo dakle - pevačica Jelena Karleuša, sa kojom su se svojevremeno sprdali, a po internetu kačili snimak njenog pevanja iz studija, kako bez filtera zvuči kao da je progutala svraku u najmanju ruku, oseća da je kompetentna da zapravo komentariše nečije pevanje i priča o proseku. Ovog puta ona je odlučila da je sasvim prigodno da komentariše pevanje i nastup devojke koja je glasovima publike cele Evrope, a ne samo Srbije izabrana da ide u finale Evrovizije.

Jelena Karleuša, odlučila je da priča o osrednjosti Nevene Božović? Hmmm... zavisi doduše na šta se to tačno odnosi. Možda je Nevena zaista osrednja, ili nikakva kad je reč o nekim stvarima koje JK tako dobro radi, a imaju veze sa skandalima, u kojima je malo malo glavni akter. Poslednji njen skandal je ruku na srce obišao ceo svet, a prenosili su i strani mediji. Pisalo se o tome naširoko.

foto: Printscreen

Tu joj zaista nema ravne. Nevena Božović tu sigurno ne bi mogla da joj stane na crtu, a sigurno je da ne bi ni pokušavala. S druge strane, bilo bi zanimljivo videti koliko bi glasova publike Karleuša dobila, kada bi ona bila ta o čijem bi pevanju trebalo da odluči Evropa. Evo možda vam ovaj klip osveži memoriju, ukoliko se ne sećate "Tihog ubice", obavezno pogledajte, pa procenite i sami:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.