TINA POSLE SMRTI KOLEGINICE PREŽIVELA HOROR: Prete mi da ću završiti kao Jelena Marjanović u nekom JARKU!
Tina Ivanović susrela se sa stravičnim pretnjama, Foto: Dragana Udovičić

JEZIVO

TINA POSLE SMRTI KOLEGINICE PREŽIVELA HOROR: Prete mi da ću završiti kao Jelena Marjanović u nekom JARKU!

Donedavno se plašila da sama izađe iz kuće

Objavljeno:

Tina Ivanović tvrdi da su joj preko društvenih mreža pretili da će završiti kao pokojna Jelena Marjanović, koja je pre tri godine zverski ubijena. Folkerka za Informer priča da je samo nekoliko dana nakon što je njena koleginica pronađena mrtva na nasipu u Borči počela da dobija poruke u kojima je, između ostalog, pisalo: "Pazi se, ti si sledeća!"

- Užasne poruke su mi stizale na Fejsbuku, naježim se kada se setim. Pisali su mi da će me ubiti kao Jelenu! - priča pevačica i otkriva sadržaj nekih poruka - "Završićeš i ti u nekom jarku", "Pazi kuda se krećeš, ti si sledeća", "Doživećeš Jeleninu sudbinu"...

foto: Printscreen

Prestravljena

Tina ističe da su joj te poruke stizale donedavno i da se zbog toga dugo plašila da sama izađe iz kuće. Kaže da nije bila sigurna da li su to bezazlene pretnje ili je neko stvarno nameravao da je ubije.

- Bila sam prestravljena dok sam čitala šta sve hoće da mi urade. To su strašne pretnje, čak iako taj neko nije imao nameru da to stvarno uradi, ali ja nisam mogla da znam da li je on ozbiljan... Ima mnogo bolesnih ljudi koji šetaju gradom, zbog toga sam se često trzala na ulici, okretala sam se da vidim da li me neko prati... A sa druge strane, nisam mogla da se zatvorim u kuću. Dugo sam se borila da prevaziđem strah i, hvala Bogu, uspela sam u tome - kaže Ivanovićeva.

foto: Printscreen

Nije zvala policiju

Folkerka dodaje da pretnje nije prijavila policiji, niti je angažovala obezbeđenje jer se uzdala u svog supruga Zvezdana Anđića.

- Na početku sam bila potpuno sluđena zbog pretnji, razmišljala sam da se obratim policiji i ni sama ne znam zašto to nisam učinila. Nemam obezbeđenje, nikad ga nisam ni imala, pa ni tada nisam angažovala momke da me čuvaju. Tu je Zvezdan kao moje lično obezbeđenje. Doduše, i ja znam da se odbranim, ali otkud znam na kakvog ludaka mogu da naletim. Ne daj Bože nikome ovo kroz šta sam prošla. Bilo, ne ponovilo se! - zaključuje pevačica.

Bonus video

JEZIVE SCENE IZ GARAŽE MAJE MARIJANE: Pogledajte šta je ostalo od pevačicinog ZAPALJENOG mercedesa! TOTALNO UNIŠTEN!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.