NEVENA BOŽOVIĆ NAKON PROLASKA U FINALE DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Pljuštale PSOVKE i UVREDE na račun naše predstavnice!
Nevena Božović plasirala se u finale najprestižnijeg evropskog muzičkog takmičenja, Foto: Printscreen

SRAMOTA!

NEVENA BOŽOVIĆ NAKON PROLASKA U FINALE DOŽIVELA NEPRIJATNOST: Pljuštale PSOVKE i UVREDE na račun naše predstavnice!

Nevena je posle otpevane numere, kao i posle plasiranja u finale, dobila veliki broj pozitivnih komentara, ali i onih negativnih

Objavljeno: 09:20h

Nevena Božović je sinoć obezbedila Srbiji plasman u finale Evrovizije odličnim nastupom za numeru "Kruna", koju je sama pisala, a malo nakon nastupa doživela je niz uvreda i psovki na račun pesme i performansa.

Naša predstavnica na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, Nevena Božović, našla se među 10 odabranih, koji su iz prvog polufinala prošli u završnicu Evrovizije, zakazanu za subotu.

foto: Print Screen Youtube

Nevena je posle otpevane numere, kao i posle plasiranja u finale, dobila veliki broj pozitivnih komentara, ali i onih negativnih, pa su se tako na zvaničnim profilima festivala mogla pronaći "pljuvanja" srpske pevačice i nastupa.

Pojedini su okarakterisali numeru kao "dosadnu", dok su neki kritikovali njen stajling, a veliki broj obožavatelja Evrovizije je branio Božovićevu u komentarima ispod objava.

- Iskrena da budem, uopšte ne pratim kladionice i komentare - rekla je Nevena Božović juče za Blic, dodavši da je fokusirana samo na nastup, te je evidentno da je negativni komentari ne pogađaju.

Bonus video

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE KLADILA SA SAŠOM POPOVIĆEM: Sada će direktor Granda morati da joj kupi patike, a sve zbog EVROVIZIJE!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.