OVO JE ANABELINA PRIJATELJICA SA KOJOM JU JE GAGI VARAO: Ona je danas najbogatija SRPKINJA!
Anabela i Gagi, Foto: Printscreen

evo dokaza!

OVO JE ANABELINA PRIJATELJICA SA KOJOM JU JE GAGI VARAO: Ona je danas najbogatija SRPKINJA!

Ko bi odoleo takvoj ribi?

Objavljeno:

Nedavno su opet potegnute neke stare razmirice između bivšeg bračnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Iako se činilo da su njih dvoje zakopali ratne sekire, i da sada odlično funkcionišu, stvari su se izgleda opet poprilično naoštile. Naime, Gagi Đogani poludeo je zbog izjave svoje bivše supruge Anabele Atijas, kada je u emisiji "Magazin IN" otkrila da ju je on varao sa njenim drugaricama. Đoganiju nije pravo što ga Anabela navodno stalno etiketira u medijima, pa je rešio da uzvrati udarac. On ju je javno upozorio da bi trebalo da misli i na decu, te da mu nije jasno zbog čega sada opet poteže stvari iz prošlosti. Anabela mu takođe nije ostala dužna, pa ga je upitala, takođe javno - da li je o deci tad kad ju je tukao?

foto: Printscreen

Strasti su se razbuktale, i čini se da je ovo tek početak, a da su sa vađenjem prljavog veša tek krenuli. Ovo međutim nije prvi put da njih dvoje otvaraju stare rane. Šta više pre dve godine je bio upravo Gagi taj koji je potegao ovu temu, nakon što je priznao u emisiji "Ekskluzivno" da je tadašnju devojku Anabelu varao sa Sandrom Nikolić (danas Meljničenko), nekadašnjom članicom grupe Models.

foto: Youtube Printscreen/Zeljko Samardžić

- Bio sam sa Sandrom. Ja sam je odveo na kasting za spot "Ti si kao magija", Nenada Kneževića Kneza. Ja sam je tada angažovao za spot, a bila je i u jednom spotu grupe "Funky G" - priznao je on, dok je Anabela zatim otkrila kako se osećala kada je sve saznala.

foto: Profimedia

- Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku, i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram jer ko bi odoleo takvoj "ribi" kakva je Sandra. Anabela je danas u braku sa biznismenom Andrejem Atijasom, dok je Sandra sa ruskim bogatašem Andrejem Meljničenko.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.