SAD JE KRAJ: Imao lažni identitet, OSTAVIO JE TRUDNU, pružila mu DRUGU ŠANSU, a sada je košarkašica DONELA ODLUKU!
Milica Dabović, Foto: Damir Dervišagić

ZAVRŠILA SA OCEM SVOG DETETA!

SAD JE KRAJ: Imao lažni identitet, OSTAVIO JE TRUDNU, pružila mu DRUGU ŠANSU, a sada je košarkašica DONELA ODLUKU!

Milica je napisala pismo, a jasno je da se radi o nekome ko joj više nije emotivno blizak

Objavljeno:

Jedna od najuspešnijih srpskih košarkašica, Milica Dabović, oduvek je bila veoma iskrena i bez "dlake na jeziku", a tako je bilo i ovaj put kada se u privatnom životu oprostila od jedne osobe.

Milica je napisala pismo, a jasno je da se radi o nekome ko joj više nije emotivno blizak. Iako nije napisala o kome je tačno reč, mnogi su pretpostavili da se radi o njenom nekadašnjem partneru Vuku, sa kojim je Milica dobila sina Stefana, a potom mu ponovo pružila šansu da se nakon raskida pomire.

- .. I tako... Dali smo tu neku šansu, pokušali, ali ništa se ne može na silu. Niismo se razumeli, a želeli smo... Svako je otišao svojim putem, ti daleko, ja malo bliže, ali najbliže sinu jer on je celi moj svet! Sigurno nas čeka neka sreća... Koju i tebi želimo... Laku noć ...Sve je uvek bilo u božjim rukama - napisala je Milica uz fotografiju koju je objavila.

Podsetimo, ona je nedavno ispričala da je partneru pružila šansu kako bi se pomirili, te da je on mnogo prisutniji u njenom životu, ali i životu njihovog sina Stefana.

Milica je dugo krila istinu o ocu svog sina za kog je tvrdila da je biznismen iz Beča, a za kog su kasnije pojedini mediji pisali da je reč o prevarantu kome nije ime Vuk, već Ljuba.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.